Homepage  / Vedete româneşti

Gabriela Cristea: „Cel mai bine şi cel mai bine mă pricep la genul matrimonial”

Gabriela Cristea: „Cel mai bine şi cel mai bine mă pricep la genul matrimonial”

de Vasilica Rogozanu,

La aproape 15 ani de când a debutat la un show matrimonial, Gabriela Cristea încă găsește plăcere în a prezenta un astfel de format: de astă-dată „Mireasa – Capriciile iubirii”, la Antena Stars. 

TVMania: Faci un nou show matrimonial. Cu ce diferă acesta față de celelalte, multe, pe care le-ai făcut?

Aftershow-ul „Mireasa – Capriciile iubirii” este un alt tip de format, este un format de studio, în care se discută pe marginea reality show-ului „Mireasa”, de la Antena 1. Vorbim de un conţinut unic în care vor fi dezbătute cele mai fiebinți subiecte de la „Mireasa”, alături de toți cei implicați, indiferent dacă aceștia sunt sau nu în casă. Noutăţile pe care reality show-ul le aduce sunt materialele în exclusivitate, prezenţa concurenţilor, dar şi a membrilor familiei acestora sau a prietenilor care vor genera dezbateri intense în platoul emisiunii. Mai mult, fanii emisiunii vor avea de acum ocazia să îşi facă auzite propriile opinii, dar şi să discute direct cu anumiţi concurenţi din casă, în cadrul rubricii speciale „Capriciile online”

Există o mulțime de astfel de showuri matrimoniale pe piață. De ce crezi că au un asemenea succes la noi genul ăsta de emisiuni?

Cred că emisiunile de genul acesta au succes pentru că practic reflectă viaţa de zi cu zi şi cei care se uită la televizor se regăsesc în poveştile de viaţă şi în situaţiile pe care le trăiesc concurenţii noştri. 

Emisiunea se numește „Capriciile iubirii”. Ce „capricii” ai făcut tu într-o relație de dragoste?

Eu cred că fiecare dintre noi este capricios mai devreme sau mai târziu, atunci când vine vorba de povestea de dragoste, dar nu pot să zic că am avut doar un anumit tip de capricii. Cred că am avut şi eu momentele mele, unele mai bune, unele mai puţin bune, aşa cum se întâmplă în orice relaţie. 

De la „Noră pentru mama” încoace, faci numai astfel de emisuni. Nu simți nevoia să schimbi registrul? 

Am mai făcut şi alt tip de emisiune, chiar acum filmez şi pentru emisiunea „Mămici de pitici, cu lipici”, tot de la Antena Stars, alături de Deea Maxer şi de Simona Hapciuc, dar se pare că cel mai bine şi cel mai bine mă pricep la genul matrimonial. Da, poate mai devreme sau mai târziu voi face podcast, dar nu mă grăbesc nicăieri, atunci când o să fie cazul o să fac şi altceva. 

Fetele tale te văd la televizor? Ce spun când te văd pe ecran?

Fetele mele se uită la televizor atunci când sunt eu la televizor şi, de obicei, îi cer lui tati să mute pe desene animate 😊, dar mă recunosc la tv şi Iris întotdeauna strigă : “E mami la televizor!”

Serile ți le ai ocupate. Cum se vede asta în dinamica familiei tale? Cine stă cu ele?

Dimineţile le petrec eu cu fetele şi weekend-urile mă ocup exclusiv numai de ele, nu fac nimic altceva. Seara Tavi stă cu ele acasă. În el am încrederea cea mai mare că fetele sunt îngrijite aşa cum trebuie, aşa că am cel mai bun şi cel mai recomandat ajutor de nădejde,. 

Cum a fost vara asta pentru tine?

Vara asta pentru mine a fost foarte aglomerată, pentru că am muncit în majoritatea timpului şi atunci când nu am muncit am stat cu fetele. Am plecat foarte puţin, pentru că am amânat concediile de vara asta, am preferat doar să mergem un pic la mare şi la munte. Aşa am crrezut noi că e mai bine pentru noi. Lăsam concediile din vara asta pentru vara viitoare.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton