Homepage  / Vedete româneşti

Gabriela Cristea, dezvăluiri despre divorțul de Marcel Toader. „Vai de capul meu”

Gabriela Cristea, dezvăluiri despre divorțul de Marcel Toader. „Vai de capul meu”
9

de Roxana Mirea,

Gabriela Cristea a oferit detalii despre divorțul de Marcel Toader, în emisiunea „Capriciile iubirii”, pe care o prezintă la Antena Stars. Cei doi au divorțat în anul 2013, după cinci ani de căsnicie. Despărțirea lor a fost una cu scandal, așa că Gabriela Cristea a fost profund afectată de cele întâmplate.

Gabriela Cristea, despre divorțul de Marcel Toader

Gabriela Cristea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Tavi Clonda. Din iubirea celor doi, au venit pe lume două fetițe, Victoria și Iris. Acum, prezentatoarea TV are parte de iubire, liniște și fericire în familie, dar viața ei nu a arătat mereu așa.

Gabriela Cristea a fost căsătorită cu Marcel Toader din anul 2008 până în anul 2013. Divorțul a fost cu scandal, iar prezentatoarea TV a suferit profund din cauza celor întâmplate. În cadrul emisiunii „Mireasa – Capriciile Iubirii”, ea a mărturisit că a avut nevoie de o perioadă destul de lungă pentru a se recupera în urma divorțului de Marcel Toader, care s-a stins din viață în urmă cu trei ani.

„După ce am divorțat, că știe toată lumea că am trecut printr-un divorț… Vai de capul meu, poate și din cauza faptului că a fost un divorț zgomotos, și urât, și apăsător, și angoasant, am avut nevoie de o perioadă foarte lungă de pauză, în care nu m-a interesat ca cineva să fie în viața mea în niciun fel. După aia am avut o relație cu Tavi, ne-am căsătorit și suntem bine mersi. Deci, nu e obligatoriu să avem o relație ‘tampon”, a declarat Gabriela Cristea la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

marceltoadergabrielacristea029e246fc8b1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Gabriela Cristea, cu fiica ei la spital în ziua de Paște

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ajuns la spital chiar în ziua de Paște cu una dintre fiicele lor. Tot la „Mireasa – Capriciile Iubirii”, vedeta a explicat că a fost nevoită să meargă la spital cu fiica cea mică, Iris, din cauza problemelor de sănătate.

Noi suntem niște părinți extremi de responsabili și la fiecare Paște și Crăciun trebuie să ajungem cu una dintre ele la spital. De data asta s-a întâmplat cu Iris, care a avut febra și a făcut o indigestie un pic mai gravă. Acum de abia are voie să mănânce și ar mânca orice”, a declarat Gabriela Cristea în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena Stars.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton