Homepage  / Televiziune

Gabriela Cristea, experiență de coșmar la ”Splash! Vedete la apă”. Ce-a pățit vedeta

Gabriela Cristea, experiență de coșmar la ”Splash! Vedete la apă”. Ce-a pățit vedeta

de Ioana Maria,

Gabriela Cristea a fost unul dintre concurenții emisiunii ”Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1, și a reușit să se facă remarcată. Dar nu pentru că a primit laude de la juriu, ci pentru că a fost prima vedetă care a renunțat... înainte să înceapă prima probă.

Sigură pe ea înainte să înceapă competiția, când i-a venit rândul să facă săritura de la trambulina aflată la 3 metri înălțime deasupra bazinului, Gabi Cristea a început să tremure și i-au dat chiar lacrimile. Vedeta nu și-a făcut curaj să sare, iar apoi a coborât imediat de pe platformă.

A reușit, totuși, să efectueze un salt de pe marginea bazinului, dar și acesta cu vizibile emoții. În final, ea a fost descalificată.

“În ultimele nopți am dormit patru ore gândindu-mă de unde apare problema. Nu știu de unde”, a încercat ea să explice ulterior, în fața juriului.

După această întâmplare nefericită, când Cristea a renunțat pur și simplu, au apărut informații și din partea antrenorilor, care au spus că în ciuda faptului că vedeta le spusese că știe să înoate și nu are frică de apă, și la antrenamente s-au chinuit cu ea, iar la un moment dat chiar au renunțat să mai încerce, deoarece nu ar fi fost chip să se înțeleagă cu ea.

Pe de altă parte, fanatik.ro, anunța că Gabi Cristea ar fi primit o sumă frumoasă de bani ca să participe la ”Splash! Vedeta la apă”. Suma vehiculată ar fi fost 1.400 de euro.

Concurenții participanți la show-ul de la Antena 1 trebuie să facă sărituri în piscină de la 3 metri, 5 metri, 7 metri și 10 metri înălțime.

Cine e finalistul serii, în cea de-a patra ediție ”Splash! Vedete la apă”

Cea de-a patra ediție a show-ului și-a desemnat noul câștigător. Emy Alupei a reușit să îi impresioneze pe jurați, care i-au dat cele mai mari note și au trimis-o în finală.

Concurenții acestei ediții au fost: Cătălin Rizea, Emy Alupei, Roxana Nemeș, Gabi Toader, Gabriela Cristea și Edi Stancu, dar acesta s-a accidentat și nu a mai putut să efectueze săriturile în bazin.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton