Homepage  / Vedete româneşti

Gabriela Cristea a rămas fără bani după divorțul de Marcel Toader. Ce sumă uriașă a pierdut și ce salariu avea atunci

Gabriela Cristea a rămas fără bani după divorțul de Marcel Toader. Ce sumă uriașă a pierdut și ce salariu avea atunci
7

de Roxana Mirea,

Gabriela Cristea a mărturisit că a rămas cu conturile goale după divorțul de Marcel Toader, care a decedat în anul 2019. Acesta îi lua bani din cont fără ca ea să știe. Într-un interviu recent, prezentatoarea TV a dezvăluit ce sumă uriașă de bani a pierdut.

Gabriela Cristea, adevărul despre divorțul de Marcel Toader

Gabriela Cristea și Marcel Toader au fost căsătoriți timp de cinci ani și au divorțat la dorința omului de afaceri. Într-o zi, acesta a venit acasă și a pus-o pe prezentatoarea TV să își facă bagajele. După despărțire, Gabriela Cristea a constat că nu mai bani în conturile bancare. Aceasta a mărturisit că Marcel Toader se folosise de toți banii pe care ea îi câștigase pe parcursul perioadei în care au fost căsătoriți. Gabriela Cristea mai avea la bancă doar suma de 50 de lei.

La vremea respectivă, vedeta era prezentatoarea unui show matrimonial, iar salariul ei lunar era, după cum a spus chiar ea, 20.000 de euro.

Nici nu știam câți bani aveam. Am descoperit după ce i-am pierdut pe toți. Suma pe hârtie, dovedită, a fost de 480 000 euro. Dar suma reală a fost aproape dublă”, a spus Gabriela Cristea în cadrul emisiunii „După faptă și răsplată” prezentată de Cristina Șișcanu, potrivit unica.ro.

marceltoadergabrielacristea029e246fc8b1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Gabriela Cristea a rămas cu 50 de lei după divorț

Gabriela Cristea a spus că a câștigat acea sumă de bani pe parcursul a patru ani, însă, din cauza programului încărcat, nu a avut când să îi cheltuie. În tot acest timp, Marcel Toader scotea bani din conturile ei, fără ca ea să știe.

„50 de lei am avut în cont, după divorț. Eu de la 50 de lei cu care m-am trezit undeva în februarie, am reușit într-o lună de zile să mă redresez și să pot să mă întrețin, să pot să merg unde vreau. Foarte repede m-am repliat și am găsit resurse prin care să pot să îmi văd mai departe de viață. Dar eu zic că așa este caracterul meu și e un avantaj, un dar de la Dumnezeu”, a afirmat Gabriela Cristea.

Banii aceia au fost scoși cash. În fiecare zi scotea cât era limita. De-a lungul timpului a scos banii cash. Și așa am putut să dovedesc că banii aceia îi scotea de la bancă. Eu cred și la momentul ăsta că o parte din bani există undeva, fizic, cash. Ce ar fi putut să facă cu ei? Probabil că nimeni nu știe de ei”, a mărturisit Gabriela Cristea.

Când a aflat Gabriela Cristea că Marcel Toader i-a golit conturile

Gabriela Cristea a declarat că a aflat că nu mai are bani în cont în momentul în care fostul soț i-a spus să plece. Marcel Toader a decis să pună punct căsniciei după ce vedeta s-a hotărât să ia o pauză de la locul de muncă.

„Am aflat (că nu mai sunt bani în cont) în momentul în care fostul meu soț mi-a zis să plec. A venit și a zis: aș vrea să îți faci bagajele și să pleci. Povestea e mai amplă. Din cauza stării mele de sănătate care se degradase foarte mult, nu mă mai puteam odihni, aveam probleme cu tiroida, multe acumulate, eu am zis vreau să mă opresc, vreau să fac o pauză măcar de un an, să zicem un an sabatic, în care să nu fac absoluit nimic și să îmi văd de sănătatea mea și să mă odihnesc. Îmi puteam permite chestia asta după mulți ani în care muncisem efectiv ca o sclavă.

Și el nu a fost de acord pentru că mi-a zis că nu înțelege cum de pot eu să îmi permit să renunța așa de ușor la 20.000 de euro?! Eu am zis gata, stop, nu mai pot și du-te tu. Și atunci nu a mai avut ce să facă, doar că el era obișnuit cu fluxul ăsta de cash. Și dintr-o dată s-a oprit fluxul de cash și s-au și terminat banii”, a mărturisit Gabriela Cristea.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton