Homepage  / Vedete româneşti

Gabriela Cristea, de urgență la spital. Cine a înlocuit-o la „Mireasa – Capriciile iubirii”

Gabriela Cristea, de urgență la spital. Cine a înlocuit-o la „Mireasa – Capriciile iubirii”
9

de Roxana Mirea,

Gabriela Cristea a ajuns ieri, 3 mai, la spital, așa că nu a putut să fie prezentă în platoul emisiunii „Mireasa – Capriciile iubirii”, de la Antena Stars. Din cauză că probleme de sănătatea au împiedicat-o să prezinte emisiunea, alticineva a trebuit să prezinte show-ul în locul ei.

Gabriela Cristea, înlocuită la „Mireasa – Capriciile iubirii”

Gabriela Cristea a lipsit din platoul emisiunii „Mireasa – Capriciile iubirii”, de la Antena Stars, după ce a ajuns la spital, acolo unde i s-a administrat o perfuzie. Vedeta a publicat pe Instagram o fotografie de pe patul de spital și un mesaj prin care își promite să aibă mai multă grijă de sănătatea ei.

Când orice e mai important decât tine, corpul cedează. Am citit acest slogan în timp ce o perfuzie curgea picătură cu picătură și mi-am propus să-l urmez: sănătatea ca un stil de viață”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram, în timp ce se afla pe patul de spital.

gabriela-cristeaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cum problemele de sănătate au împiedicat-o să fie prezentă în platoul emisiunii, Simona Gherghe a fost cea care i-a ținut locul la „Mireasa – Capriciile iubirii”, potrivit libertatea.ro. Cele două prezentatoare se ajută reciproc, având în vedere că și Gabriela Cristea a înlocuit-o pe Simona Gherghe atunci când aceasta s-a aflat în imposibilitatea de a prezenta emisiunea „Miresa”, de la Antena 1.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton