Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Gabriela Cristea, mărturisiri despre boala de care suferă. „Recidivează de fiecare dată când sistemul meu imunitar scade”

Gabriela Cristea, mărturisiri despre boala de care suferă. „Recidivează de fiecare dată când sistemul meu imunitar scade”
16

de Andra Stana,

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezențe din showbiz-ul de la noi. Prezentatoarea de la Antena Stars trece printr-o perioadă grea. Soția lui Tavi Clonda a povestit, într-un interviu recent, despre boala de care suferă.

Boala de care suferă Gabriela Cristea: „Am avut mai multe probleme de sănătate”

Gabriela Cristea a recunoscut, într-un interviu pentru viva.ro, că oboseala a efectat-o. Din nefericire, prezentatoarea TV s-a confruntat în ultima perioadă cu mai multe probleme de sănătate. Totul a început după ce a muncit prea mult și nu prea a acordat atenție îngrijirii personale. Mai mult, soția lui Tavi Clonda a mărturisit că a rămas și cu unele „sechele“. Este vorba despre o infecție în corp, care recidivează de fiecare dată când sistemul ei imunitar scade.

„Anul trecut am avut mai multe probleme de sănătate, și asta pentru că am muncit foarte mult și nu prea am avut timp să mă ocup de mine – am o infecție, se pare, în corp, care recidivează de fiecare dată când sistemul meu imunitar scade.

Încerc să rezolv aceste probleme și, apropo de întrebarea ta legată de oboseala emoțională, asta vine odată cu faptul că timpul este dușmanul nostru cel mai mare, dar și prietenul nostru cel mai mare, un paradox, evident.”, a povestit Gabriela Cristea, pentru sursa citată.

Gabriela Cristea, mărturisiri despre boala de care suferăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

„Am zile când aș vrea să mă clonez”

În interviul pentru revista VIVA!, vedeta a mărturisit că a ajuns să clacheze din cauza oboselii.

„În momentul în care nu mai faci față, din punctul de vedere al timpului, să poți să rezolvi toate problemele pe care le ai, atunci, evident, și clachezi, pentru că nu știi efectiv pe unde să scoți cămașa. Recunosc că am zile când aș vrea să mă clonez, poate chiar în trei ar fi ideal. Sunt sigură că, de fapt, m-aș clona în trei bucăți.

Una dintre ele să se și odihnească pentru noi toate la un loc. Dar încerc să rezolv aceste probleme și încerc să-mi mențin imunitatea cât mai mult crescută prin alimentație și prin vitaminele pe care le iau”, a declarat Gabriela Cristea.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt împreună de mai mulți ani, iar din iubirea lor, au venit pe lume două fetițe: Victoria și Iris.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton