Homepage  / Vedete româneşti

Gabriela Cristea, mesaj plin de emoție de ziua fiicei sale, Victoria. „Acum plâng de-a binelea”

Gabriela Cristea, mesaj plin de emoție de ziua fiicei sale, Victoria. „Acum plâng de-a binelea”

de Roxana Mirea,

Este sărbătoare mare în casa Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda. Fiica lor Victoria a împlinit astăzi, 23 septembrie, vârsta de cinci ani! Cu această ocazie, Gabriela Cristea a publicat un mesaj tare emoționant pe rețelele sociale, alături de mai multe imagini cu fiica ei. De asemenea, și Tavi Clonda a scris câteva cuvinte pline de dragoste pentru micuța lui.

Fiica Gabrielei Cristea a împlinit cinci ani

Victoria, fiica Gabrielei Cristea, a împlinit cinci ani, iar prezentatoarea TV nu a lăsat această ocazie să treacă neobservată. Vedeta a publicat mai multe imagini cu micuța ei, în dreptul cărora a scris un mesaj tare emoționant.

„5 ani! Uitandu-mă la pozele cu ea, mi-au dat lacrimile de emoție…iar acum plâng de-a binelea. M-am rugat pentru ea și chiar am implorat, dar ea trebuia să vină în lumea asta fix acum 5 ani. Blândă și generoasă, cu dorință să învețe toate tainele lumii, ne luminează viață ca un far. Știe să aprecieze lucrurile și revarsă dragoste cu generozitate și bucurie. Ea este mica mea mare și o să rămână așa toată viața. La mulți ani, Victoria! Sunt fericită, măgulită și privilegiată că sunt mămica ta. Am să fiu mereu lumina care să te octoteasca. Mami, tati și Iris te iubesc până la stele!”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.

Tavi Clonda: „Am renunțat la multe pentru familie”

De asemenea, și Tavi Clonda a transmis un mesaj plin de iubire pentru fiica lui cea mare.

„5 ani… Când au trecut 5 ani? Îmi dau seama că fiecare sacrificiu pe care îl fac și da, am renunțat la multe pentru familie, totul a meritat și merită în fiecare zi numai pentru un zâmbet de al tău… Victoria, fetița mea cea mare! LA MULȚI ANI!! Tati te iubește infinit, acum și până la sfârșitul timpului…”, a scrs artistul pe Instagram.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt împreună de mai mulți ani, iar din iubirea lor, au venit pe lume două fetițe: Victoria și Iris.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton