Homepage  / Articole

Gabriela Cristea, răpusă de răceală

Gabriela Cristea, răpusă de răceală

de Redactia Tvmania

Gripa i-a venit de hac vedetei Kanal D, Gabriela Cristea. Astfel, prezentatoarea a trebuit ieri, 2 februarie, să stea acasă şi să se trateze urmărind din pat reality-show-ul pe care îl găzduieşte de cinci sezoane. În platoul emisiunii „Noră pentru mama”, ea a fost înlocuită de psihologul Nicoleta Vescan.

.

“A fost o experienţă inedită, mai ales că nu m-am mai uitat la „Noră pentru mama” prezentată de altcineva. Bineînţeles că am moderat toată emisiunea din pat, gândindu-mă într-una ce întrebări să pun concurentului X, cum să gestionez situaţia, cum să fac legătura cu evenimente trecute. Oricum, Nicoleta a făcut treabă foarte bună şi îi mulţumesc pentru ajutor”, a spus Gabriela.

Gabriela a intrat tot ieri în direct la “Noră pentru mama” prin legătură telefonică pentru a-i anunţa atât pe telespectatori, cât şi pe concurenţi că nu trebuie să se îngrijoreze pentru ea, căci starea ei de sănătate este mai bună şi că va reveni rapid la cârma emisiunii. Având în vedere că s-a regăsit pentru prima oară în postura de telespectator al reality-show-ului pe care îl moderează de patru ani, Gabriela le-a transmis concurenţilor concluziile ei despre cum se vede emisiunea la televizor:

“Vreau să vă spun că am ajuns la concluzia că toţi vreţi să aveţi ultimul cuvânt, dar niciunul nu este dispus să-i lase pe ceilalţi să vorbească. Acum nu vreau să vă cert, dar vă rog să fiţi mai toleranţi unii cu alţii, lăsaţi-i pe colegii voştri să-şi termine propoziţia. Asta văd telespectatorii, că nu vă respectaţi. Şi vă rog să nu puneţi în aplicare vorba „când pisica nu-i acasă, joacă şoarecii pe masă”, a încheiat, într-un ton vesel, Gabi Cristea.

„Noră pentru mama” se difuzează în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10.00 şi 20.00, şi sâmbăta, finala săptămânii, de la 19.45.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton