Homepage  / Știri / Televiziune

Gabriela Cristea revine la tv la sfârşitul verii

Gabriela Cristea revine la tv la sfârşitul verii

de Redactia Tvmania

În cel mai recent număr al revistei TVSatelit, care apare pe piaţă sâmbătă, 9 iulie, Gabriela Cristea a povestit cum îşi petrece vara, dar şi că se află în pregătiri intense pentru a reveni pe micul ecran.

De când a plecat de la „Noră pentru mama”, numeroşii fani ai Gabrielei Cristea îi aşteaptă cu nerăbdare revenirea la televizor. Din dragoste pentru ei, dar şi din pasiunea pentru meseria ei, Gabi este gata să anunţe că la sfârşitul lunii august va reveni la Kanal D cu o emisiune nouă.

„Niciodată nu s-a pus problema de a renunţa, ci de a mă ocupa un pic mai mult de viaţa mea personală, ceea ce s-a şi întâmplat. În toată perioada asta am avut un pic mai multă grijă de mine, de familia mea şi de prietenii mei. Mi-am făcut mai mult timp pentru ei”, a declarat Gabi pentru revista TVSatelit.

Despre noul ei proiect, spune că: „Va fi o emisiune tip magazin serioasă, pe care încercăm să o ducem cu zâmbetul pe buze (…) Nu o să fie un matinal, o să fie programul acela de care telespectatorii au nevoie să se relaxeze după ce şi-au băut cafeaua de dimineaţă”. Emisiunea, care încă nu are nume, va fi difuzată în timpul săptămânii, de la luni până vineri, de la 10.00 la 12.00.

Mai multe informaţii despre Gabriela Cristea şi noul ei proiect, dar şi despre alte subiecte, precum „Moştenitorii”, noua telenovelă de la Acasă, sau despre ce mai face Patrick Duffy, aka Bobby Ewing, în revista TVSatelit care apare sâmbătă, 9 iulie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton