Homepage  / Vedete româneşti

Gabriela Cristea și-a înșelat unul dintre foștii parteneri: „Doar o lună de zile”

Gabriela Cristea și-a înșelat unul dintre foștii parteneri: „Doar o lună de zile”
7

de Roxana Mirea,

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate și iubite prezentatoare TV. În plus, aceasta are și o familie minunată alături de soțul ei, Tavi Clonda. Totuși, nu mereu a fost așa, iar trecutul amoros al Gabrielei este destul de tumultuos. Recent, în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena Stars, „Mireasa – Capriciile iubirii”, Gabriela Cristea a dezvăluit că a fost infidelă o singură dată în viața ei.

Ce a dezvăluit Gabriela Cristea la „Mireasa – Capriciile iubirii”

De-a lungul timpului, Gabriela Cristea a avut mai multe relații și a trecut și printr-un mariaj eșuat cu omul de afaceri Marcel Toader. Cei doi au fost căsătoriți timp de cinci ani. Ulterior, soarele a răsărit pe strada prezentatoarei TV și l-a cunoscut pe Tavi Clonda, adevărata ei iubire.

Cei doi sunt foarte fericiți împreună și își cresc cu grijă și iubire cele două fetițe pe care le au împreună, pe Victoria și pe Iris. După cum par lucrurile, nici nu se pune problema de infidelitate între ei, iubirea lor fiind prea intensă pentru a putea interveni astfel de factori. Totuși, în cadrul emisiunii pe care o prezintă, Gabriela Cristea și-a uimit fanii prin dezvăluirile pe care le-a făcut.

213673049_2972739793008487_436545070135169724_n-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Gabriela Cristea: „Am înșelat o singură dată”

Gabriela Cristea vorbea cu concurenții despre înșelat. În acest context, ea a mărturisit că, la un moment dat, și-a înșelat și ea partenerul, timp de o lună. Totuși, prezentatoarea TV nu a dezvăluit și despre care partener din trecutul ei este vorba. Gabriela Cristea a mai spus că acea lună în care și-a înșelat iubitul a fost cea mai grea din viața ei pentru că efortul pe care îl presupunea o astfel de acțiune era prea mare.

Să vă spun din experiența mea, apropo de înșelat, care este foarte scurtă. Am înșelat o singură dată, doar o lună de zile și a fost cea mai grea lună din viața mea. Eu nu am înțeles de ce trebuie să faci….este un efort atât de mare încât eu am zis: ”Stop! Până aici”, a declarat chiar Gabriela Cristea în la „Mireasa – Capriciile iubirii”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton