Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Gabriela Cristea, șocată de prețurile plătite la mare, într-un parc de distracții. „Câți oameni își pot permite treaba asta”?

Gabriela Cristea, șocată de prețurile plătite la mare, într-un parc de distracții. „Câți oameni își pot permite treaba asta”?
7

de Andra Stana,

Gabriela Cristea a fost, de curând, în vacanță alături de Tavi Clonda și cele două fete ale lor. Cei patru s-au relaxat pe litoralul românesc. Plimbarea la mare a fost filmată pentru „Mămici de pitici, cu lipici”, emisiune din grila Antena Stars. Pe filmare, Cristea și-a arătat uimirea față de prețurile pe care le-a văzut într-un parc de distracții.

La rugămintea fetelor lor, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost de acord să intre într-un parc de distracții de pe litoral. După un sfert de oră, cât cele mici s-au jucat, vedeta a trebuit să scoată din buzunar 100 de lei.

„A fost un șoc pentru mine parcul de distracții, pentru că am stat acolo aproximativ 12 minute, în care am cheltuit 100 de lei. Mi se pare îngrozitor. Câți bani să cheltui la parcul de distracții?! Mie una mi se pare foarte scump.

Să mergi cu copiii și să trebuiască să le satisfaci dorința de a merge într-un parc de distracții, probabil trebuie să lași minimum 100 de euro și hai să fim cinstiți, câți oameni își pot permite treaba asta?”, a spus Gabriela Cristea la „Mămici de pitici, cu lipici”, conform Spynews.

Gabriela Cristea, șocată de prețurile plătite la mare, într-un parc de distracțiiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Astfel, Gabriela Cristea a fost șocată să vadă cât de mult costă să te distrezi la mare. Vedeta a recunoscut că prețurile sunt mult prea mari, iar mulți români nu pot plăti acești bani într-un parc de distracții.

Gabriela Cristea: „Eu nu vreau să fie niște răzgâiate”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împreună două fete, Victoria și Iris.

Într-un interviu mai vechi, vedeta a vorbit despre educația oferită copiilor.

„Cum vede ceva într-un magazin, trage și zice: «Ăsta e al meu!» și nu te înțelegi cu ea. Eu nu prea sunt de acord să îi cumpărăm chiar tot ce i se năzare, dar uneori, pentru sănătatea noastră mintală, cedăm și asta este, că nu avem ce să facem! Dar, una peste alta, asta e.

Ne-am asumat și lucrurile astea. Eu nu vreau să fie niște răzgâiate și niște răsfățate și să se gândească ele că pocnesc din degete și că le vine pe tavă, că totul li se cuvine”, a mărturisit vedeta pentru playtech.ro.

Sursa foto: Instagram, captură foto

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton