Homepage  / Vedete româneşti

Gabriela Marin de la „Cronica Cârcotașilor” a întârziat la propria nuntă. Care este motivul uluitor. „A fost o aventură”

Gabriela Marin de la „Cronica Cârcotașilor” a întârziat la propria nuntă. Care este motivul uluitor. „A fost o aventură”
15

de Roxana Mirea,

Gabriela Marin de la Cronica Cârcotașilor și partenerul ei, Radu, s-au căsătorit acum câteva zile. Cei doi și-au spus „da” în fața ofițerului de stare civilă, după o relație de doi ani. Totuși, evenimentul a fost unul cu peripeții, iar Gabriela Marin și soțul ei au întârziat la propria nuntă.

De ce a întârziat Gabriela Marin de la Cronica Cârcotașilor la propria nuntă

Gabriela și Radu se cunosc de 2 ani. Și au decis să spună “da” în fața ofițerului Stării civile. Numai că drumul spre acesta a fost mai lung decât au apreciat așa că…au întârziat! Cam așa sună, pe scurt, povestea Gabrielei Marin, actrița care îi dă viață lui Denise Pilafai la Cronica Cârcotașilor în fiecare miercuri, de la 20.00, la Prima TV.

„A fost o aventură să ajungem la Starea Civilă. Eu, de regulă, întârzii. La filmări, la întâlniri, cam peste tot. Colegii mei de la Cronică erau deja acolo, ne așteptau și noi încercam să trecem de un blocaj la Arcul de Triumf. Ce e important, însă, e că am ajuns. Și am spus “da”. Și am început o nouă aventură alături de Radu”, povestește amuzată Gabriela.

cununie-civila-gabriela-marin-14Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Cine este soțul Gabrielei Marin de la Prima TV

Echipa de la „Cronica Cârcotașilor” a fost alături de Gabriela Marin în ziua cea mare, iar Dezbrăcatu i-a transmis un mesaj surpriză. În plus, Gabriela spune că a primit un mesaj și din partea lui Denise Rifai, cea pe care o imită la „Cronica Cârcotașilor”.

„M-am bucurat să primesc un mesaj frumos chiar de la cea pe care o impersonez, de la Denise Rifai, căreia îi mulțumesc pentru gândurile bune. E minunat să știi că îi ai pe toți ai tăi aproape în zile atât de importante”, a mai spus Gabriela.

Gabriela Marin și Radu Turtă s-au cunoscut în urmă cu 2 ani. Și, de atunci, au fost de nedespărțit. Radu este alpinist și renunțase la viața din Bacau după ce a cumpărat o cabană în munți.

Radu e un bărbat minunat, alături de care am trăit și experimentat imens. Mă bucur că ne-am întâlnit și acum ne pregătim să vedem cum e viața de familie. Și, da, mi-am păstrat numele după casatorie”, spune Gabriela. Care poate fi urmărită în fiecare miercuri, de la 20.00, la Prima TV, cum dă viață unor personaje precum Diana Soșoacă și Denise Pilafai.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton