Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Gabriela Prisăcariu a postat online o nouă fotografie cu fiul ei. Mesajul soției lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu a postat online o nouă fotografie cu fiul ei. Mesajul soției lui Dani Oțil
6

de Andra Stana,

Soția lui Dani Oțil se numără printre sărbătoriții zilei de 22 noiembrie. Gabriela Prisăcariu, care împlinește astăzi 29 de ani, a recunoscut că, începând cu anul acesta, când a devenit mamă, ziua ei de naștere arată „diferit”.

De ziua ei de naștere, Gabriela Prisăcariu a împărtășit cu fanii ei o fotografie cu micuțul Luca Tiago

Gabriela Prisăcariu Oțil a pus din nou internetul pe jar cu ultima postare de pe contul personal de Instagram. Soția lui Dani Oțil a publicat online o nouă imagine cu bebelușul ei și al vedetei de la „Neatza!”.

„Ziua mea de naștere arată diferit de anul ăsta😍😍😍 Bună dimineața #29 ❤️”, a scris fotomodelul.

În fotografia postată online în cursul dimineții, bebelușul se află pe jos, pe o salteluță de activități. Nu i se vede bine fața, așa cum ne-au obișnuit deja Dani și Gabriela Oțil. Până în acest moment, nu au arătat nimănui din mediul online fața bebelușului lor.

Astăzi, cu ocazia zilei sale de naștere, frumoasa blondă a mărturisit că viața i s-a schimbat. Acum, la 29 de ani, este prima aniversare în calitate de mamă.

Ce mesaje a primit Gabriela Prisăcariu de ziua ei de naștere

După ce a postat online footgrafia sa alături de fiul ei, Gabriela Prisăcariu a început să primească mesaje de „La mulți ani” din partea prietenilor și fanilor.

Simona Pătruleasa i-a urat „La mulți ani fericiți!”, în timp ce alți urmăritori i-au urat fericire alături de copil, soț și toți cei dragi.

Gabriela-Prisacariu-a-postat-online-o-noua-fotografie-a-fiului-ei.-Mesajul-postat-de-sotia-lui-Dani-Otil-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Care a fost cel mai fericit moment din viața soției lui Dani

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trec prin clipe unice și pline de fericire de când fiul lor, Luca Tiago, a venit pe lume. Recent, soția prezentatorului de la Antena 1 a dezvăluit care a fost cel mai fericit moment din viața ei. Ce a povestit Gabriela Prisăcariu pe rețelele sociale.

Recent, Gabriela Prisăcariu și-a deschis sufletul pe rețelele sociale și le-a mărturisit internauților care a fost cel mai fericit moment din viața ei. Nu, nu este vorba de ziua în care ea și Dani Oțil s-au căsătorit. Cel mai fericit moment din viața Gabrielei are legătură cu micuțul ei.

Cel mai fericit moment din viata mea a fost atunci cand mi-a fost pus bebelusul la san si am putut sa-l imbratisez, sa-l miros, sa-l pup!”, a scris Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton