Homepage  / Vedete româneşti

Gabriela Prisăcariu a primit un cadou de zeci de mii de euro de la Dani Oțil. A izbucnit în lacrimi când a realizat ce este

Gabriela Prisăcariu a primit un cadou de zeci de mii de euro de la Dani Oțil. A izbucnit în lacrimi când a realizat ce este
8

de Roxana Mirea,

Gabriela Prisăcariu a împlinit astăzi, 22 noiembrie, frumoasa vârstă de 30 de ani, iar soțul ei, Dani Oțil, i-a făcut un cadou de zeci de mii de euro. Prezentatorul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” i-a oferit cadoul soției sale în stilul lui caracteristic. Când și-a dat seama ce a primit, Gabriela a izbucnit în lacrimi.

Ce cadou a primit Gabriela Prisăcariu de la Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu a primit un cadou de zeci de mii de euro de la soțul ei, Dani Oțil. Aceasta împlinește astăzi, 22 noiembrie 2022, frumoasa vârstă de 30 de ani, iar prezentatorul emisiunii „Super Neatza cu Răzvan și Dani” i-a făcut o surpriză care a făcut-o pe să izbucnească în lacrimi.

Dani Oțil i-a cumpărat soției sale o mașină, în valoare de zeci de mii de euro. Prezentatorul de la Antena 1 i-a oferit cadoul în stilul său caracteristic. Inițial, el i-a dat o cutie de la un brand celebru. Când a deschis cutia, surpriză! În interior se afla o altă cutie mult mai mică. Apoi, în acea cutie, Dani Oțil a pus o mașină de jucărie și un act. La început, Gabriela Prisăcariu n-a realizat ce cadou a primit. După ce și-a dat seama că soțul ei i-a dăruit o mașină, aceasta a izbucnit în lacrimi.

Când realizezi că ai primit o mașină adevărată…”, a scris Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

ce-cadou-a-primit-gabriela-prisacariu-de-la-dani-otil-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Răzvan Simion, ironic la adresa lui Dani Oțil

Răzvan Simion l-a ironizat pe Dani Oțil, în direct, în legătură cu faptul că i-a cumpărat o mașină Gabrielei Prisăcariu. Răzvan Simion i-a cumpărat Lidiei Buble în urmă cu trei ani o mașină în valoare de 30.000 de euro de ziua ei de naștere, iar pe atunci Dani Oțil s-a amuzat copios, tot în direct.

Am ochii uscați și îi mai dau peste cap să se umezească. (…) O singură dată face omul 30 de ani”, a dezvăluit Dani Oțil la „Neatza cu Răzvan și Dani”, potrivit spynews.ro.

Pentru o mașină normal că ai ochii umeziți. Să fie 3 ani când unii colegi râdeau de alți colegi când făceau cadouri motorizate de zile de naștere. Nici nu sunt 3 ani, aproape 3 ani. Și dacă e pătrată, Dani, tot se întoarce roata. Nu mai discutăm despre poșete… E doar începutul. Nu mai are lacrimi să plângă. Nici nu a dormit. (…) Stai la tăvăleală, că acum 3 ani făceai ca…”, l-a ironizat Răzvan Simion pe Dani Oțil, în direct, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton