Homepage  / Vedete româneşti

Gabriela Prisăcariu: „Deci jur, mă gândesc foarte serios…”. Ce a scos-o din sărite pe soția lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu: „Deci jur, mă gândesc foarte serios...”. Ce a scos-o din sărite pe soția lui Dani Oțil
10

de Roxana Mirea,

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, a răbufnit pe contul ei de Instagram. Vedeta s-a săturat să tot primească mesaje în care este criticată pentru modul în care are grijă de bebelușul ei, Luca Tiago. Gabriela Prisăcariu s-a supărat atât de tare încât se gândește serios să nu mai publice nimic legat de copil pe rețelele sociale.

Gabriela Prisăcariu a răbufnit pe internet

Gabriela Prisăcariu a răbufnit pe rețelele sociale după ce a primit mesaje de la mai multe mămici, care au criticat-o pentru modul în care are grijă de fiul ei și al lui Dani Oțil. Mai exact, femeile au ținut să îi atragă atenția Gabrielei referitor la modul în care își hrănește copilul. Soția lui Dani Oțil a ținut să precizeze că ea și soțul ei nu îi dau nimic de mâncare lui Luca Tiago fără a întreba medicul mai întâi.

„Deci jur, mă gândesc serios să nu mai postez absolut nimic ce ține de bebeluș pentru că cumva toate mămicile care mă urmăresc și care nu mă urmăresc știu mai multă medicină decât toți medicii cu care noi ne consultăm. Deci da, nu facem nimic de capul nostru, am ales să-i dau bebelușului ou întreg, să-i dau nici, caju, alune pentru că așa scapă de riscul ca el să facă mai târziu alergie”, a spus Gabriela Prisăcariu pe Instagram, potrivit spynews.ro.

Gabriela-Prisacariu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Gabriela Prisăcariu: „Dacă vă convine bine, dacă nu la fel de bine”

Gabriela Prisăcariu s-a supărat atât de tare încât se gândește să nu mai publice nimic legat de fiul ei. Însă, și atunci, este convinsă că va primi mesaje în care va fi criticată pentru că nu mai postează nimic.

Dacă vă convine bine, dacă nu, la fel de bine! Voi faceți ce e mai bine pentru bebelușul vostru și cum considerați voi. Vă dați seama că nu i-am dat bebelușului caju întreg, l-am blenduit, doamne ferește, dar mă gândesc foarte serios să nu mai postez nimic din ce ține de el și pe urmă să primesc mesaje, de ce nu mai postați, vreți să faceți bani cu el, sau ce mesaje mai primeam la început când nu îi postam fața și nu postam nimic cu el”, a mai spus Gabriela Prisăcariu.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton