Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Gabriela Prisăcariu, dezvăluiri inedite despre viața dinainte de căsătoria cu Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu, dezvăluiri inedite despre viața dinainte de căsătoria cu Dani Oțil
11

de Andra Stana,

Gabriela Prisăcariu se află zilele acestea în Italia, unde a plecat într-o scurtă vacanță. Departe de România, din camera ei de hotel din Milano, soția lui Dani Oțil a recunoscut ce făcea acum 9 ani, înainte să îl întâlnească pe actualul ei soț, prezentatorul de la Neatza.

Soția lui Dani Oțil are pe Instagram o comunitate de aproape 200.000 de oameni. Recent, Gabriela Prisăcariu a făcut câteva dezvăluiri din trecutul ei. Fotomodelul a povestit totul în mediul online.

Gabriela Priscăriu este o prezență activă în mediul online. Soția lui Dani de la Antena 1 scrie deseori pe internet, pe paginile de socializare, despre activitățile ei de zi cu zi. De asemenea, ea le arată urmăritorilor și multe filmulețe și poze cu fiul ei și al vedetei de la Neatza. De curând, Gabriela și-a arătat o altă față în mediul online. Fără Dani Oțil și băiețelul ei alături de ea, ea s-a filmat în timp ce era în aeroport, plină de nervi.

Gabriela-Prisacariu-dezvaluiri-inedite-despre-viata-dinainte-de-casatoria-cu-Dani-Otil-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„2 ore întârziere până la Milano??? O iau pe jos…🤦‍♀️”, a scris soția lui Dani, pe Instagram.

După ce avionul a decolat cu două ore mai târziu decât ar fi trebuit, Gabriela Prisăcariu a ajuns într-un final la Milano. Aici, ea s-a revăzut cu mai multe prietene vechi.

Soția lui Dani Oțil și-a amintit de trecutul ei, mai precis de locul în care stătea acum aproape un deceniu cu prietenele ei. Fotomodelul a explicat că acum stă în lux, iar în urmă cu 9 ani se înghesuiau toate într-o cameră.

„Am și eu două zile de vacanță și am o întârziere de 2 ore. (…) Acum nouă ani stăteam într-o amărâtă de cameră trei fete și acum…”, a spus Gabriela Prisăcariu.

Dani Oțil, despre adevăratul motiv pentru care Gabriela nu-i va cere niciodată divorțul

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi. Cei doi au împreună un băiețel, pe micul Luca Tiago. Recent, vedeta de la „Neatza” a vorbit despre motivul pentru care va rămâne căsătorit cu Gabriela toată viața lui.

Dani Oțil are un umor specific, cu care deja și-a obișnuit fanii. Prezentatorul TV a mărturisit motivul pentru care Gabriela Prisăcariu, partenera lui de viață, nu ar divorța de el.

„Soția este scorpion (zodia, n.r.) și mi-a zis zilele trecute: Băi, eu m-am gândit. Mie dacă vreodată îmi vie să divorțez de tine, nu o să divorțez. Știi de ce? Că tu nu meriți să fii fericit pentru tot restul vieții.”, a declarat Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au împreună un băiețel

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinți pentru prima dată în septembrie 2021. Luca Tiago apare deseori în postările de pe Instagram ale mamei sale.

„Am învățat o lecție foarte importantă zilele astea – că trebuie să fii puternică și să te ții tare, pentru că dacă el te simte slab, gata, s-a terminat. Adică, când începe să plângă în pătuț, imediat îl iei în brațe, cum fac eu, nu e bine. Dar încerc să fiu tot mai puternică și să nu mă las impresionată. Este foarte greu”, a mărturisit Gabriela Prisăcariu pe InstaStory.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton