Homepage  / Vedete româneşti

Gabriela Prisăcariu, imagine adorabilă cu fiul ei. Ce decizie importantă a luat soția lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu, imagine adorabilă cu fiul ei. Ce decizie importantă a luat soția lui Dani Oțil
6

de Roxana Mirea,

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit părinți în urmă cu câteva luni. Cei doi trec prin clipe unice și pline de fericire de când fiul lor, Luca Tiago, a apărut în viațile lor. Cu ocazia zilei de 8 Martie, Gabriela Prisăcariu a publicat o imagine adorabilă cu fiul ei.

Gabriela Prisăcariu, imagine adorabilă cu fiul ei

Ziua de 8 Martie este diferită pentru Gabriela Prisăcariu, începând cu anul acesta. Cum soția lui Dani Oțil a devenit mămă în urmă cu câteva luni, această sărbătoare dedicată tuturor femeilor din lume are o altă însemnătate pentru ea, fiind mult mai specială. Cu ocazia aceste sărbători, Gabriela Prisăcariu a publicat o imagine cu fiul ei din dorința de a imortaliza un moment deosebit. Mai exact, micuțul i-a dăruit mamei lui un zâmbet molipsitor.

Ai zambit astazi???❤️❤️”, a scris Gabriela Prisăcariu în dreptul imaginii.

Doamne, cât e de frumos și drăgălaș! Asa arata fericirea!”, „Cât poate sa semene puiul cu mămica lui!”, „O mămică frumoasă cu un bebe superb! La mulți ani”, au fost doar câteva dintre reacțiile internauților.

De asemenea, soția lui Dani Oțil a publicat și o imagine cu mama ei. „De anul ăsta, sărbătoresc și eu Ziua Mamei. O iubesc și mai tare pe mama!” a scris Gabriela Prisăcariu.

Ce decizie a luat Gabriela Prisăcariu în legătură cu fiul ei

Gabriela Prisăcariu a povestit pe Instagram că a luat o decizie importantă în ceea ce îl privește pe fiul ei. Până acum, micuțul dormea cu ea, însă vedeta s-a hotărât să îl lase pe Luca Tiago să doarmă singur, în camera lui.

Gabriela-Prisacariu-imagine-adorabila-cu-fiul-ei-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Sunt deja patru nopți de când bebe doarme singur, în camera lui. El se descurcă foarte bine, în schimb, eu… Îmi e foarte dor de el și de fățuca aia a lui, dar am luat decizia de a-l muta în camera lui pentru că nu ne odihneam bine nici eu, nici el. Se agita toată noaptea. Cred că îi era prea cald. Mie îmi era frig. Cum se mișca puțin, eu repede puneam mâna pe el, încercam să îl liniștesc sau să îi bag suzeta în gură. Nici nu o voia.

De exemplu, serile astea a adormit cu suzeta, dar imediat a dat-o jos. A scuipat-o și nu a mai vrut-o. Eu, ca o mamă disperată, imediat încercam să îi bag suzeta în gură copilului noaptea și cred că mai tare îl agitam. Deci el se descurcă foarte bine. Se trezește, mănâncă… De exemplu, azi-noapte, după ce a mâncat la ora trei, jumătate de oră ne-am plimbat prin cameră. Se mai întâmplă, dar per total mi se pare că se odihnește mult mai bine. Poate chiar îi place mai mult în pătuțul lui și în camera lui”, a povestit soția lui Dani Oțil pe Instagram, la Story.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton