Homepage  / Vedete româneşti

Gabriela Prisăcariu a pozat goală în vacanță. Ce reacții a stârnit imaginea publicată de soția lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu a pozat goală în vacanță. Ce reacții a stârnit imaginea publicată de soția lui Dani Oțil
6

de Roxana Mirea,

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil se bucură de clipe de relaxare într-o vacanță de vis. Soția prezentatorului de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a publicat o serie de imagini din vacanță pe Instagram. Ei bine, imaginea care a atas atenția în mod special este cea în care Gabriela Prisăcariu apare goală. Fotomodelul a pozat în costumul Evei pe balconul apartamentului pe care ea și soțul ei l-au închiriat în Monaco.

Gabriela Prisăcariu a pozat goală în vacanță

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil se bucură de o vacanță de vis, iar imaginile publicate în mediul online reprezintă dovada clară a acestui lucru. După ce a născut, soția lui Dani Oțil s-a recuperat foarte repede, aceasta arătând superb în costum de baie. Totuși, Gabriela Prisăcariu a mers și mai departe și a pozat goală pe balconului apartamentului din Monaco. Desigur, fotomodelul și-a acoperit totuși trupul cu o pătură.

„Bună dimineața”, a scris Gabriela Prisăcariu în dreptul imaginii în care apare în costumul Evei.

Gabriela-Prisacariu-a-pozat-goala-in-vacanta-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Ei bine, fotografia respectivă a stârnit diverse reacții, iar părerile au fost împărțite. „Noi, ca și tine de altfel, știm ca arăți bine, dar nu înțeleg de ce trebuie să te dezgolesti. Ai nevoie de confirmari? La un moment dat, nici lui Dany nu o să-i mai placă. Uneori, ce-i prea mult strică”, „Superba, într-adevăr, însă nu mă pot abține să nu ma întreb de ce s-ar afișa asa o femeie superba care nu are nevoie de confirmări și validari. Ajuta la contracte?”, „Super poza”, „Superbă”, „Ca model, sunt firești astfel de poze”, au fost câteva dintre reacțiile internauților.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au plecat în vacanță fără bebelușul lor. Micuțul Tiago a rămas acasă cu bona și cu mama Gabrielei.

Gabriela-Prisacariu-a-pozat-goala-in-vacanta-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 6

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton