Homepage  / Vedete româneşti

Gabriela Prisăcariu, provocatoare într-un costum de baie minuscul. „Știu, sunt mamă și nu ar trebui să postez asta”

Gabriela Prisăcariu, provocatoare într-un costum de baie minuscul. „Știu, sunt mamă și nu ar trebui să postez asta”
9

de Roxana Mirea,

Începutul de an i-a prins pe Dani Oțil și frumoasa lui soție, Gabriela Prisăcariu, în Maldive. Cei doi se bucură de o vacanță de vis, departe de frigul din țara noastră. În plus, Gabriela Prisăcariu și-a surprins plăcut fanii cu o serie de imagini în care apare în costum de baie.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, vacanță în Maldive

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au petrecut noaptea dintre ani în Maldive, departe de frigul din România. Ce doi se bucură de o vacanță de vis și n-au ezitat să îi încânte pe fanii lor de pe rețelele sociale cu imagini superbe. În plus, Gabriela Prisăcariu a publicat și o serie de imagini în care apare îmbrăcate în diverse costume de baie.

gabriela prisacariu si dani otil vacanta in maldiveIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Soția lui Dani Oțil are un fizic de invidiat, dat fiind faptul că a devenit mamă în toamna lui 2021. Totuși, aparițiile sale în costumele de baie din două piese n-au fost pe placutul tuturor. Ei bine, Gabriela nu ascultă de gurile rele și remarcile răutăcioase, așa că a publicat un mesaj ironic la adresa celor care o acuză că, fiind mamă, n-ar trebui să pozeze în ipostaze provocatoare.

Știu… sunt mamă și nu ar trebui să postez asta. O s-o fac totuși”, a scris Gabriela Prisăcariu în dreptul unei imagini în care apare îmbrăcată într-un costum de baie minuscul.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton