Homepage  / Vedete / Vedete străine

Gabriela Spanic, dezvăluiri emoționante despre cel mai întunecat moment din viața ei. „Unii au spus că am mințit”

Gabriela Spanic, dezvăluiri emoționante despre cel mai întunecat moment din viața ei. „Unii au spus că am mințit”

de Andra Stana,

Lucian Viziru a invitat-o recent pe Gabriela Spanic la podcastul pe care acesta îl realizează pe YouTube. Cei doi actori și-au adus aminte despre momentele în care au jucat împreună. Totodată, „regina telenovelelor” a mărturisit care a fost cel mai întunecat moment din viața ei.

Gaby Spanic și Lucian Viziru, prima conversație din ultimii 14 ani

Actrița mexicană de telenovele Gabriela Spanic a fost intervievată de Lucian Viziru, în cadrul episodului 11 al podcastului său de pe YouTube. Cu 15 ani în urmă, cei doi au filmat împreună pentru telenovela „Numai iubirea”, scrie protv.ro.După aceea, ei au rămas prieteni, cu toate că Lucian Viziru a recunoscut că ultima oară când a vorbit la telefon cu Gabriela Spanic a fost acum 14 ani.

În podcastul lui Viziru, Spanic a pomenit numele celui mai nou proiect al său, o telenovelă marca Televisa. „Da, sunt în Mexic, la Televisa, să fac telenovela Corazon Gyerrero”.

Am amintiri foarte frumoase cu tine, Lucian. Am lucrat împreună la o telenovelă, am cântat împreună, am dansat. Am sărbătorit ziua mea de naștere”, a dezvăluit Gabriela Spanic.

Lucian Viziru a vrut să știe când a fost cel mai fericită în viață, dar și care e cel mai nefericit moment pe care l-a trăit până acum.

Cel mai fericită – când mi-am luat copilul în brațe. Am fost o femeie foarte fericită. Acum 13 ani. Momentul cel mai nefericit a fost când au încercat să ne omoare. A fost o tentativă de omor la adresa noastră. A fost foarte intens. Unii din mass media au spus că am mințit, că nu e adevărată povestea despre tentativa de omor. 

Dar a fost adevărată. Când mă trezesc dimineața îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt în viață! Iisus Hristos este personajul pe care îl admir și îl iubesc cel mai mult în viață”, a mărturisit Gabriela Spanic.

Gaby Spanic, otrăvită de asistenta sa

În 2010, o femeie de origine argentiniană, care era asistenta personală a Gabrielei Spanic, a fost arestată sub acuzația de tentativă de omor. Conform poliției, ea ar fi încercat să o otrăvească pe actriță, sistematic, cu sulfură de amoniu. Victime ale tentativei de asasinat au fost și fiul, mama și menajera ei.

În 2012, după ce a petrecut un an în închisoare (din cei opt la care a fost condamnată iniţial), Maria Celeste Fernandez, femeia acuzată că a otrăvit-o sistematic pe Gabriela Spanic a fost însă achitată.

Avocaţii ei au reuşit să o scoată nevinovată pe baza lipsei probelor în acest proces. Avocaţii Gabrielei nu au reuşit să adune suficiente probe încât să demonstreze că Maria Celeste a fost cea care i-a intoxicat cu sulfat de amoniu pe actriţă, pe fiul ei, dar şi pe alţi membri ai familiei.

Gabriela Spanic: „Cel mai mult mi-e frică de moarte”

Actrița de 48 de ani a dezvăluit în discuția cu Lucian Viziru că cel mai tare se teme de moarte. Cu toate acestea, actrița a mai spus că fiecare zi îi sporește pofta de a trăi 100 de ani.

Astăzi m-am trezit și am realizat că mai am 128.299 de zile de trăit până la 100 de ani”, a mai spus Gabriela Spanic în podcastul lui Lucian Viziru.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton