Homepage  / Știri

Gabriela Spanic, din nou în rol de rea

Gabriela Spanic, din nou în rol de rea

de Redactia Tvmania

Îndrăgita actriţă de telenovele a primit un nou rol negativ într-o telenovelă. Serialul se va intitula “Emperatriz” şi va fi produs de TV Azteca, compania mexicană la care Gabriela s-a dus anul trecut, după ce a renunţat la Televisa.

De data aceasta, Gaby va interpreta o femeie malefică care le va face viaţa imposibilă unor surori. Deocamdată nu se ştie cine va fi partenerul Gabrielei în această telenovelă, însă se vehiculează numele lui Jorge Salinas.

Fanii Gabrielei Spanic o vor putea vedea pe artista lor preferată anul acesta la Acasă interpretând tot un personaj negativ în telenovela “La dueña” (un remake al serialului “Stăpâna”, difuzat în trecut de Antena 1), în care le va replica actorilor Fernando Colunga şi Lucero.

Ultimul episod din producţia “La dueña” a fost urmărit în Statele Unite de aproape şapte milioane de telespectatori, depăşind audienţele unor seriale de succes precum “How I Met Your Mother” sau “Two and a Half Men”.

Anul trecut, Gaby Spanic (37 de ani) a fost în atenţia întregii prese din America Latină după ce a fost otrăvită sistematic de asistenta ei personală, dar şi după ce a apărut goală în revista pentru bărbaţi “H Extremo”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton