Homepage  / Vedete / Vedete străine

Gabriela Spanic explică de ce nu mai apare în telenovele. Care sunt motivele actriței

Gabriela Spanic explică de ce nu mai apare în telenovele. Care sunt motivele actriței

de Redactia Tvmania

În cadrul unui interviu acordat agenției de știri Notimex, Gabi Spanic (43 de ani) a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu mai are apariții pe micul ecran.

Actrița pune lipsa ei de pe micile ecrane pe seama producătorilor, informează peopleenespanol.com. Cu toate acestea, Gabi a afirmat că producătorii sunt cei care pierd, pentru că nu duce lipsă de proiecte profesionale în această perioadă.

„Dacă se închid porțile televiziunii, Gabi va continua să lupte, pentru că știu să gătesc, scriu cărți, fac foarte multe lucruri”, a declarat actrița. „Nu fac parte dintre femeile care intră în depresie și se închid în casă, sunt o femeie care are ce face”, a completat aceasta.

Gabriela Spanic a jucat pe scene mari ale teatrului mexican și afirmă că, în cei 26 de ani de când se dedică actoriei, a reușit să își construiască o profesie solidă.

„Mă simt mândră de tot ceea ce am realizat la nivel personal și profesional”, a mai spus aceasta.

Protagonista telenovelei „Uzurpatoarea” și-a asigurat fanii că va continua să profeseze indiferent de obstacolele care îi vor ieși în cale:

„Voi continua să fiu cu picioarele pe pământ și să lucrez cu multă demnitate, pentru că nu am făcut rău nimănui și nici nu o voi face”, a concluzionat Spanic.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton