Homepage  / Vedete / Vedete străine

Gabriela Spanic, în doliu. De ce nu a putut să-și ia rămas bun de la mama sa

Gabriela Spanic, în doliu. De ce nu a putut să-și ia rămas bun de la mama sa

de Redactia Tvmania

Actrița Gabriela Spanic trece prin momente dificile. În urmă cu 2 zile mama sa a murit, însă nu a putut să fie alături de cea care i-a dat viață. 

Prezentă în Ungaria, acolo unde filmeză pentru emisiunea „Dansez pentru tine”, Gabriela Spanic și-a luat rămas bun de la mama sa prin intermediul unui apel video, cu câteva ore înainte de a se stinge. Conform comunicatului de presă transmis de managerul actriței, Norma Utera de Spanic a murit la 67 de ani, sâmbătă, 17 septembrie, în Ciudad de Mexico, din cauza cancerului. 

Gabriela și familia sa au fost alături de Norma în ultimele luni, perioadă în care s-a luptat cu această boală necruțătoare și a decis să plece în Ungaria atunci când mama sa se simțea mult mai bine. Puternică, așa cum a arătat că este de-a lungul anilor, Gabriela Spanic a ieșit pe scena emisiunii „Dansez pentru tine”, imediat după ce a vorbit cu mama ei, iar la ieșirea de pe  platourile de filmare a aflat trista veste. 

„Mulțumesc mamă pentru că ai fost o luptătoare, pentru că ți-ai dedicat viața nouă și pentru că ne-ai învățat să fim la fel de puternici ca tine. Rămân liniștită cu gândul că acum te afli într-un loc mai bune și sper doar ca Dumnezeu să ne ofere liniștea de care avem nevoie pentru a trăi fără tine. Te iubim”, a fost mesajul pe care Gabriela Spanic l-a scris pe rețelele de socializare alături de o serie de fotografii cu mama ei. 

 

 


 

Conform aceluiași comunicat de presă, Gabriela Spanic va rămâne în Ungaria pentru emisiunea „Dansez pentru tine”. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton