Homepage  / Vedete / Vedete străine

Gabriela Spanic, infectată cu coronavirus. Cum se simte actrița

Gabriela Spanic, infectată cu coronavirus. Cum se simte actrița

de Redactia Tvmania

Gabriela Spanic a început anul cu vești proaste. Vedeta a fost infectată cu coronavirus, iar detaliile despre starea sa de sănătate le-a oferit chiar ea în cadrul unei intervenții live pe contul de Instagram.

„Mă apropii de finalul bolii este adevărat că am covid, însă sunt asimptomatică”, a declarat Spanic.

Celebra actiță a explicat că, din fericire, nu a avut simptome grave și că dacă n-ar fi făcut un test de depistare a virusului nu și-ar fi dat seama că a contactat coronavirus

„Sincer nu am simțit mare lucru, am avut câteva frisoane noaptea, insomnii, dar nimic mai mult”, a mai spus ea. 

 

După un an complicat, în care și-a pierdut mama atunci când se afla în Ungaria, Gabriela Spanic se declară o femeie puternică și că dorește să înceapă anul cu energie pozitivă. 

„Mă simt mai optimistă ca niciodată. Trebuie să evoluăm, să fim fericiți, recunoscători, sincer mă simt mai împlinită și mai frumoasă ca niciodată”, a mărturisit aceasta.

 

Printre altele Gabriela Spanic a dezvăluit că în urma participării sale la „Dansez pentru tine” din Ungaria a pierdut peste 13 kilograme

„Am slăbit 13 kilograme. Când am ajuns în Mexic și m-am cântărit am realizat că dacă ar mai fi fost încă 3 kilograme în minus aș fi ajuns la greutatea pe care o aveam atunci când am filmat pentru Uzurpatoarea”.

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton