Homepage  / Știri

Gabriela Spanic, insuportabilă pe platourile de la “Emperatriz”

Gabriela Spanic, insuportabilă pe platourile de la “Emperatriz”

de Redactia Tvmania

Actriţa (care joacă rolul Ivanei în telenovela “Stăpâna” de la Acasă) a terminat de curând filmările la noua ei telenovelă marca TV Azteca, “Emperatriz”, şi cu ocazia aceasta au început să apară tot felul de ştiri care nu-i fac cinste.

Actriţele Marimar Vega şi Adriana Louvier s-au plâns în stânga şi în dreapta că Spanic este o fire insuportabilă, mereu cu nasul pe sus şi foarte răutăcioasă.

Marimar Vega chiar a declarat celor de la tvynovelas.com “Slava Domnului că s-au terminat odată filmările la telenovela asta”.

În ultima vreme, Gaby Spanic nu le-a enervat doar pe aceste actriţe, ci şi pe un vechi coleg de-al ei, actorul Mauricio Islas. Asta pentru că actriţa în vârstă de 37 de ani a scris în cartea ei autobiografică, “Mi vida entre lineas”, că Islas a agresat-o sexual pe vremea când filmau la telenovela “Prizoniera” (2004).

În aceeaşi perioadă, Mauricio a fost acuzat de viol şi de Genesis Rodriguez (care pe atunci era minoră). De aceea ne întrebăm care dintre cele două actriţe a fost abuzată cu adevărat şi dacă nu cumva Gaby îşi doreşte cu orice preţ să fie în atenţia presei din Mexic.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton