Homepage  / Articole

Update: Gaby Spanic, otrăvită de asistenta sa

Update: Gaby Spanic, otrăvită de asistenta sa

de Redactia Tvmania

UPDATE: Maria Celeste Fernandez, asistenta Gabrielei Spanic, care, în ultimele luni, a otrăvit-o pe actriţă şi pe membrii familiei ei, a lucrat trei luni şi în casa surorii gemene a lui Gaby, Daniela. Maria Celeste a fost însă concediată de soţul Danielei, Ademar Nahum, pentru faptul “că a înşelat încrederea familiei”.

Ademar continuă declaraţiile şi spune că actuala bonă a fiului Gabrielei în vârstă de doi ani, Lorena, a lucrat de asemenea şi în casa lui când Daniela a suferit un atac cerebral. “Am dat-o afară pentru că atunci când Dany nu putea vorbi, ea se purta urât cu ea”, a zis Ademar, citat de peopleenespanol.com.

Dacă acest lucru este adevărat, s-ar părea că Spanic a mai rămas cu un duşman în casă după reţinerea asistentei personale de către autorităţi, care, în prezent, se află în arest şi aşteaptă să vadă ce pedeapsă va primi. Maria Celeste riscă să primească 20 de ani de închisoare pentru tentativă de omor asupra patru persoane.

.


Gabriela Spanic, mama şi fiul actriţei, dar şi bona celui din urmă, au fost otrăviţi sistematic. În ultimele patru luni, asistenta personală a actriţei, Maria Celeste Fernandez, i-a administrat Gabrielei şi familiei ei doze mici de otravă.

.

În ultimele luni, Gabriela a stat cu duşmanul în casă. Fără să ştie de ce, asistenta ei a încercat să o omoare.

În ultimele luni, Gabriela a stat cu duşmanul în casă. Fără să ştie de ce, asistenta ei a încercat să o omoare.

Poliţia din Ciudad de Mexico a reţinut-o deja pe Maria Celeste Fernandez, în vârstă de 24 de ani, asistenta personală şi confidenta actriţei Gabriela Spanic, sub acuzaţia de tentativă de omor asupra a patru persoane.

Fernandez i-a administrat lui Spanic doze mici de sulfat de amoniu în ultimele patru luni. Conform ziarului “El Universal”, acuzata a fost reţinută chiar în casa Gabrielei, la întoarcerea din Argentina, unde fusese să-şi viziteze rudele. Cum Maria Celeste avea asupra ei două sticluţe cu otravă, a fost dusă direct la penitenciar.

Fernandez lucra pentru actriţă din luna ianuarie a acestui an. Fix din acel moment, întreaga familie, Gabriela, mama ei, fiul ei, Gabriel de Jesus, în vârstă de doi ani, şi bona acestuia au început să aibă dureri abdominale, stări de vomă, dureri de cap şi ameţeli.

Gabriela (care joacă în prezent în telenovela “Soy tu dueňa”, remake-ul telenovelei “Stăpâna”) a pus simptomele pe seama oboselii acumulate pe platourile de filmare. Însă, în urma analizelor efectuate, s-a descoperit faptul că ea şi cei apropiaţi aveau în sânge cantităţi mari de amoniac, care, în timp, ar fi fost mortale.

Din acel moment, Gabriela a început să cerceteze singură cazul fără să apeleze la poliţie. În curând, şi-a dat seama că singura care nu mânca la ea în casă şi care nu suferea niciodată de nimic era mâna ei dreaptă, Maria Celeste. Asftel că, în cele din urmă, Gabi s-a dus împreună cu mama ei să o denunţe pe tânără.

Autorităţile au început imediat investigaţiile, iar probele nu au întârziat să apară. În camera asistentei au fost găsite mai multe sticluţe cu substanţa respectivă.

În prezent, Gabriela şi restul familiei ei se simt mai bine şi urmează un tratament de dezintoxicare, anunţă peopleenespanol.com.

Gaby a trecut prin multe

Acesta nu a fost însă singurul moment dificil cu care s-a confruntat Gabriela Spanic în ultimii ani. Actriţa în vârstă de 36 de ani (cunoscută la noi din telenovele precum “Uzurpatoarea” şi “Prizoniera”) a fost dezamăgită după ce tatăl copilului ei, omul de afaceri venezuelean Neil Perez, a părăsit-o la puţin timp după ce l-a adus pe lume pe fiul lor, Gabriel de Jesus.

Mai mult, Neil nu se interesează nici acum de cel mic, deşi Gabriela declară că îi trimite mereu poze cu el.

Nici relaţia Gabrielei cu sora ei geamănă, Daniela, nu s-a îmbunătăţit.

Deşi Gaby a iertat-o pe aceasta şi a vrut să se împace cu ea, Daniela nu a părut prea încântată şi nu a venit la petrecerea pe care Gabriela a dat-o în cinstea fiului ei.

Cele două s-au certat în trecut din cauza soţului Danielei, Ademar Nahum, care ar fi împrumutat de la Gabi o sumă foarte mare de bani, pe care nu i-a înapoiat-o nici până în ziua de astăzi.

.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton