Homepage  / Știri

Gabriela Spanic revine la Acasă Gold, în „Emperatriz”

Gabriela Spanic revine la Acasă Gold, în „Emperatriz”

de Redactia Tvmania

Gabriela Spanic revine la postul Acasă Gold, unde va fi difuzată, zilnic, de la ora 20.00, telenovela “Emperatriz”.

Artista care ne-a vizitat țara în anul 2004, și-a dorit foarte mult rolul din „Emperatriz”. Pentru a-l obține, ea a concurat cu Edith Gonzales și Anette Michell.

“Sunt foarte fericită că sunt protagonista acestei telenovele. Am încredere în Dumnezeu că acest personaj va avea un succes imens. Ce femeie nu s-a simțit vreodată înșelată, abandonată sau trădată?”, a declarat actrița.

Gabriela Spanic interpretează în “Emperatriz” o femeie pasională și fermecătoare care stârnește atât teama, cât și admirația celor din jur.

“Este povestea unei femei care este orbită de dragoste. Ea este îndrăgostită profund de Armando, personajul lui Omar Fierro, cu care are un copil. Aceasta își sacrifică 8 ani din viață pentru a plăti pentru o crimă comisă de iubitul său. In inchisoare naște o fetiță, pe care tatăl ei o ia în custodie. Cu toate acestea, ea continuă să creadă în iubire. Anii trec și Emperatriz încă îl așteaptă pe bărbatul de care este îndrăgostită, dar între timp, Armando s-a căsătorit cu altă femeie”, povestește actrița.

Cine mai joacă în „Emperatriz”

Partenerul lui Gabi este Bernie Paz (foto mic), alături de care a mai lucrat la proiectul “Tărâmul pasiunii”. Chimia dintre cei doi se va vedea în această nouă poveste despre o femeie care își dorește să se răzbune pentru a-și recăpăta liniștea și fericirea.

Bernie Paz, protagonistul telenovelei interpreteaza rolul lui Alejandro Miranda, un tânăr carismatic cu o personalitate puternică și cu un dezvoltat simț al umorului. Acesta are o cariera strălucitoare căreia i se dedică întru totul, însă viața lui se schimbă din momentul în care o cunoaște pe Emperatriz.

Omar Fierro este Armando Mendoza, personajul care răvășește destinele personajelor și le umbrește fericirea. El este un om deosebit de ambițios, care va profita de iubirea lui Emperatriz și îi va ruina viața.

Adriana Louvier o interpretează pe Esther, fiica lui Armando și a lui Emperatriz. Ea este o tânără de 18 ani, care moștenește frumusețea mamei sale. Esther se îndrăgostește de Alejandro și astfel devine rivala celei care i-a dat viața.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton