Homepage  / Articole

Gabriela Spanic s-a întors pe platourile de filmare

Gabriela Spanic s-a întors pe platourile de filmare

de Redactia Tvmania

Gaby Spanic (36 de ani) a trecut prin cel mai mare coşmar al vieţii ei, dar asta nu o împiedică să fie în continuare o profesionistă şi să trateze cu respect proiectele în care este implicată.

.

Gabriela demonstrează încă o dată că este o femeie puternică.

După cura de dezintoxicare, pe care a urmat-o după ce a fost otrăvită cu sulfat de amoniu de asistenta ei personală, Maria Celeste Fernandez, ea şi-a reluat activitatea. Actriţa de origine venezueleană interpretează un rol negativ în cea mai recentă telenovelă marca Televisa, “Soy tu dueña” (remake-ul de la “Stăpâna”, transmisă în trecut de Antena 1), în care le dă replica actorilor Fernando Colunga şi Lucero.

Până în prezent, Gabriela nu a făcut o declaraţie oficială cu privire la cele întâmplate, iar compania Televisa le-a impus celor de pe platouri să nu comenteze cazul în presă şi nici să dea informaţii despre derularea investigaţiilor.

Gaby, fiul ei în vârstă de doi ani, Gabriel de Jesús, mama ei şi bona celui mic au fost otrăviţi sistematic cu sulfat de amoniu timp de patru luni de către Maria Celeste Fernandez.

Acuzată de tentativă de omor asupra a patru persoane, aceasta încă îşi aşteaptă pedeapsa în penitenciarul Santa Martha Acatitla din Ciudad de Mexico. Tânăra în vârstă de 24 de ani a fost arestată chiar în casa actriţei, la întoarcerea din ţara natală, Argentina.

Asupra ei au fost găsite două flacoane cu sulfat de amoniu, substanţă pe care, de patru luni, i-o administra Gabrielei şi familiei ei prin mâncare şi băutură. Se pare că gelozia şi invidia au fost motivele pentru care Maria Celeste (care a lucrat trei luni şi în casa surorii gemene a lui Gaby, Daniela) a încercat să o omoare pe actriţă, care o considera mai mult decât o asistentă, o confidentă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton