Homepage  / Vedete

Gabriela Spanic se apucă de muzică populară

Gabriela Spanic se apucă de muzică populară

de Redactia Tvmania

Cunoscuta actriţă de telenovele a declarat recent în cadrul unei emisiuni transmise de postul Univision că va înregistra un album de muzică tradiţională mexicană.

“Am firmat un contract cu o casă de discuri pentru a scoate un disc cu muzică tradiţională mexicană alături de o formaţie, care se va numi “La Usurpadora” (n.r. – După numele celebrei telenovele în care a jucat alături de Fernando Colunga, “Uzurpatoarea”)”, a zis Gaby.

Când a auzit vestea, prezentatoarea show-ului în care Gaby era invitată a făcut o glumă şi i-a zis: “Acum sunt mai mult decât sigură că otrava chiar te-a afectat”, făcând referire la perioada dramatică în care actriţa şi familia ei au fost otrăviţi sistematic de o angajată.

Venind vorba de întâmplările de acum doi ani, Gaby a povestit că, şi acum, fiul ei în vârstă de patru ani mai are probleme de sănătate şi că urmează un tratament. Mai mult, băieţelul va trece printr-o operaţie în care i se va tăia o bucată din intestin.

Joacă într-o nouă telenovelă

Gaby (38 de ani) nu vrea să-şi impresioneze fanii doar cântând, ci şi jucând, că doar aşa a devenit celebră. Cea mai recentă telenovelă a ei, “La Otra Cara del Alma” (produsă de compania TV Azteca), va avea premiera în Mexic pe 12 noiembrie. În acest serial, Gaby joacă alături de alţi doi actori cunoscuţi, Eduardo Capetillo şi Michelle Vieth.

Despre noul ei rol, Gaby a declarat: “Alma este un personaj diferit faţă de ce am interpretat eu până acum. Ea suferă foarte tare după ce părinţii ei sunt ucişi în faţa ei şi este aruncată într-un orfelinat. De aceea, ea are modificări bruşte de comportament. Însă felul ei de a fi este justificat, ea îşi face singură dreptate”.

Gaby interpretează şi piesa de pe genericul telenovelei intitulată “Tengo fiebre”, iar după ce va termina filmările la acest proiect, vedeta va prezenta şi o emisiune, “Tiempo Mexico”.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:

Telenovelista Gaby Spanic este supărată că nu poate să lucreze în televiziune

Gabriela Spanic s-a făcut scriitoare

Gabriela Spanic are multe proiecte, dar și multe fițe!

Gaby Spanic, în cărţi pentru o nouă telenovelă făcută de Televisa

Ce face Gaby Spanic de arată bine la 41 de ani

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton