Homepage  / Știri

Gabriela Spanic vorbeşte despre operaţiile estetice

Gabriela Spanic vorbeşte despre operaţiile estetice

de Redactia Tvmania

Actriţa de telenovele neagă faptul că şi-ar fi operat fesele, însă a recunoscut că şi-a modificat bustul de patru ori, anunţă peopleenespanol.com.

Frumoasa Gabriela Spanic pe care o ştiţi din nenumărate telenovele (ultima în care a jucat la noi fiind cea de la Acasă, “Tărâmul pasiunii”) spune că are un trup mai voluptos nu pentru că ar fi apelat la bisturiu, ci datorită exerciţiilor fizice pe care le-a făcut.

“Am făcut box în Columbia şi din cauza acestui fapt am spatele mai lat. Acum am 62 de kilograme, aş putea să am însă 52. Mereu am avut fundul bombat”, a declarat actriţa în vârstă de 36 de ani, care are un băieţel de doi ani pe nume Gabriel de Jesús.

Gaby a recunoscut că a intervenit chirurgical la sâni de patru ori până acum: “Pentru că am spatele lat, mi i-am făcut mai mari ca să nu arăt rău”, a zis ea.

Gaby Spanic joacă în prezent rolul negativ din telenovela “Soy tu dueña”, un remake al serialului “Stăpâna”, difuzat în trecut de Antena 1. Protagoniştii acestui serial, care rulează în Mexic, sunt Fernando Colunga şi Lucero.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton