Homepage  / Muzică

Gabriella Nastas lansează videoclipul piesei „Timpul” de Dragobete. Ce mesaj i-a transmis lui Kamara

Gabriella Nastas lansează videoclipul piesei „Timpul” de Dragobete. Ce mesaj i-a transmis lui Kamara

de Redactia Tvmania

Gabriella Nastas, partenera de viață și scenă a lui Kamara, revine cu o nouă surpriză muzicală chiar de Dragobete, cu o piesă ritmată, ”Timpul”.

Pentru Gabriella Nastas noul single ”Timpul”, însoțit de un videoclip pe măsură, are o însemnătate aparte având în vedere că petrece Dragobetele singură după 2 ani de zile.

Piesa ”Timpul” a fost compusă de Emanuela Oancea împreună cu Gabriella, care a colaborat și la versuri, instrumentalul a fost realizat de Cătălin Năstase și Alex Leceanu, Mix-Master de Alex Truță iar videoclipul a fost filmat de Ciprian Strungariu după ideea și regia Gabriellei.

“Piesa s-a născut anul trecut. Mi-a fost prezentat un demo, a fost chimie din prima, am mers la studio, am tras vocile, ne-a placut atât de mult cum suna încât am hotărât să termin piesa în aceeași zi, având inspirație, am scris a doua strofă, și așa a rămas. Am lucrat cu băieții mei, producătorii Cătălin Năstase și Alex Leceanu, ne-a plăcut vibe-ul și totul a fost super profi. M-am gândit să o lansez de Sfantul Valentin, însă 24 februarie este o dată mai aproape de sufletul meu, mai ales că anul acesta de Dragobete voi sărbători singură”, ne-a mărturisit Gabriella.

”Inițial ne-am dorit să facem doar un vizual, insă imaginația mea artistică și-a făcut de cap, asa ca mi-am pregătit cu atentie hainele si accesoriile. M-am consultat cu Ciprian iar pe parcursul filmărilor a ieșit o adevărată operă de artă și ne-am zis că este păcat să nu rămână așa și să-l oferim fanilor mei drept cadou în ziua în care se sărbătorește iubirea românească. M-am simtit sexy și a ieșit ceva elegant, glamour, demn de un super videoclip”, a povestit Gabriella.

Kamara, departe de cei dragi, în Republica Dominicană

De la începutul anului, Kamara se află în tabăra Faimoșilor de la „Survivor România”, reality-show care se filmează pentru PRO TV în Republica Dominicană. Ziua sa de naștere (19 februarie) de anul acesta a fost prima care l-a prins departe de cei dragi: fiul lui, Leon și partenera sa de scenă și de viață Gabriella Nastas.

„Azi e ziua celui mai bun omuleț, prieten, confident, partener, coleg pe care-l cunosc eu. Și îi urez un sincer La mulți Ani!!! Cu siguranța dacă era acasă i-aș fi pregătit o surpriză frumoasă la 00.00, cu un tort vegan (AhHah) și artificii, la fel cum am făcut-o și anul trecut, însă momentan îl voi sărbători de la distanță. E prima oară în trei ani de când suntem prieteni, când nu-i acasă și e neobișnuit. Însă am reușit să-i las un mesaj pentru următorul joc de comunicare de Survivor. Dacă va câștiga echipa lui, se va bucură de el și îi țin pumnii”, a spus Gabriella, potrivit click.ro

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton