Homepage  / Știri

Moartea Monicăi Spear a speriat-o pe Gaby Espino: “Nu mai calc în Venezuela!”

Moartea Monicăi Spear a speriat-o pe Gaby Espino: “Nu mai calc în Venezuela!”

de Redactia Tvmania

Actriţa de origine venezueleană Gaby Espino (protagonista telenovelei “Santa Diabla”, ce urmează să fie difuzată de Acasă începând cu 14 ianuarie) a rămas şocată când a auzit că Monica Spear, compatrioata sa, a fost asasinată lunea aceasta, alături de tatăl fetiţei ei, pe o autostradă din Venezuela.

“Am avut plăcerea să o cunosc pe Monica când a filmat telenovela “Pasion prohibida” cu iubitul meu, Jencarlos Canela. Sunt pur şi simplu devastată de această ştire. Ce tragedie pentru fiica şi familia ei! Sunt foarte tristă, este o pierdere imensă. Lucrurile acestea se întâmplă frecvent în ţara noastră. De aceea au şi fugit toţi venezuelenii pe unde au putut. Asta e realitatea. Eu îmi iubesc tara, însă vă zic azi că nu mai calc vreodată prin Venezuela. Trebuie să facă ceva contra violenţei. Deja nimeni nu mai apreciază viaţa!”, a zis Gaby, citată de peopleenespanol.com.

Postul naţional din Venezuela, Venevision, îi va aduce un omagiu Monicăi Spear duminica aceasta în cadrul unei emisiuni care se va numi “Monica Spear: Mujer, madre, estrella” (“Monica Spear: femeie, mamă, vedetă”) şi care va fi prezentată de o fostă Miss Venezuela, ca şi ea, Mariangel Ruiz.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton