Homepage  / Vedete / Vedete străine

Gaby Espino o înlocuiește pe Aracely Arambula la cârma unei mari emisiuni

Gaby Espino o înlocuiește pe Aracely Arambula la cârma unei mari emisiuni

de Redactia Tvmania

Gaby Espino o va înlocui pe Aracely Arambula în cadrul emisiunii „Masterchef Latino”, difuzat în Mexic de Telemundo. 

După ce a prezentat primul sezon al emisiunii, actrița Aracely Arambula a fost nevoită să renunțe la aceasta întrucât filmările emisiunii se suprapun cu filmările pentru al doilea sezon al telenovelei „La Dona”. 

„În sfârșit vă pot spune că ne vom vedea în fiecare duminică în al doilea sezon al emisiunii „Masterchef Latino”. Nu vă imaginați distracția care vă așteaptă în acest nou sezon. Vă astept începând de duminică, 19 mai”, a scris Gabi Espino pe rețelele de socizliare. 

„Sunt foarte fericită cu acest proiect. Îl realizăm cu toată dragostea din lume și vă promit că ne vom distra pe măsură”, a încheiat actrița. 

 

Aracely Arambula a anunțat la începutul acestui an pe Instagram că nu va mai putea fi prezentă în cadrul emisiunii „Masterchef Latino”, dat fiind faptul că emisiunea se va suprapune cu filmările noului sezon „La doña ” 

„Vă transmit că nu voi mai putea fi prezentă din cauza filmărilor pentru „La doña 2”, fapt care mă emoționează pentru că pregătim un serial foarte mare pentru voi și știu că așteptarea a fost una îndelungată”, tranmitea la începutul anului Aracely Arambula. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton