Homepage  / Vedete străine

Cum arată Gabriela Spanic la aproape 50 de ani! Actrița și-a uimit fanii cu dezvăluirile despre viața intimă

Cum arată Gabriela Spanic la aproape 50 de ani! Actrița și-a uimit fanii cu dezvăluirile despre viața intimă
9

de Roxana Mirea,

Gaby Spanic, în vârstă de 48 de ani, a vorbit despre viața ei amoroasă în cadrul reality show-ului „La casa de los famosos”, difuzat pe Telemundo.  Într-o conversație cu alte concurente - Manelyk, Verónica Montes și Cristina Eustace - actrița a mărturisit cât timp a trecut de când a întreținut ultima dată relații intimine cu un bărbat.

Gaby Spanic, dezvăluiri despre viața ei intimă

Gaby Spanic a vorbit fără rușine despre viața ei sexuală sau… mai degrabă, despre lipsa ei. Aceasta a făcut dezvăluiri care i-au luat prin surprindere pe fanii ei, spunând de cât timp n-a mai întreținut relații intime cu cineva.

Doi ani sau mai mult, nici măcar nu-mi mai amintesc”, a celebra actriță, care a jucat în telenovele precum „La usurpadora”, „La intrusa” și „Mundo de fieras”. „Sunt din nou virgină!”, a glumit ea.

Gaby Spanic a adăugat că nu are nevoie de o viață sexuală activă. „Nu sunt așa. Deja cred că sunt frigidă. Nici nu mor, nici nu-mi lipsește”. Când a fost întrebată cum ar arăta bărbatul perfect pentru ea, actrița a răspuns: „Enorm, cu spatele bine dezvoltat, ca să mă pot agăța de el ca o maimuță. Îmi place un bărbat înalt, care să mă facă să mă simt precum Femeia paianjen și să mă urce pe pereți”.

135746103_886459908847358_6714214021507212293_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

De ce s-a despărțit actrița de tatăl copilului ei

De când participă la acest show, cel mai greu pentru Gaby Spanic a fost să stea departe de fiul ei, Gabriel de Jesús. Aceasta nu poate comunica cu adolescentul, cât timp participă la respectiva emisiune.

Îmi este foarte dor de tine. Te iubesc mult. Îmi lipsești prea mult, vreau să te îmbrățișez”, a spus plângând actrița, când a vorbit cu fiul ei prin intermediul camerelor. „Nu plânge, mama”, îi spunea Gabriel.

Fără îndoială, fiul ei a fost și este cea mai mare iubire a lui Gaby Spanic. Actrița a vorbit și despre relația cu tatăl copilului ei și despre dezamăgirea pe care a suferit-o.

A fost un copil care s-a născut din iubire, a fost rodul iubirii cu un venezuelean. El mi-a cerut mâna de la mama mea, de la tatăl meu, mi-a dăruit un inel, trebuia să ne căsătoritm, dar după aceea au fost situații foarte triste pentru că erau multe bârfe”, a dezvăluit Gaby Spanic. „I-au spus că că fiul meu nu este fiul lui, au fost multe bârfe, multe lucruri, am avut mai multe conflicte, apoi a încercat să mă lovească. Am fost pe punctul să pierd copilul, fiind însărcinată atunci și i-am spus: „Pleacă, pleacă dacă tu crezi mai multe în bârfe decât în mine! Pleacă! Eu nu voi pierde un copil”. Nici până în ziua de azi nu l-am mai văzut.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton