Homepage  / Vedete

Gaby Spanic, în cărţi pentru o nouă telenovelă făcută de Televisa

Gaby Spanic, în cărţi pentru o nouă telenovelă făcută de Televisa

de Redactia Tvmania

Gabriela Spanic (42 de ani), care s-a dedicat în ultimii doi ani carierei muzicale, ar putea să se întoarcă, anul acesta, pe micile ecrane din Mexic. Conform tvyespectaculos.com, ea ar fi protagonista noii telenovele realizată de Nicandro Diaz, „El bien amado”. Fanii Gabrielei i-au scris lui Nicandro şi i-au sugerat că ar trebui să o coopteze în noul ei proiect, iar acesta a început negocierile cu actriţa.

11350560_1097943913554876_8395050528857294568_n

Având în vedere că este liberă de contract (a terminat anul acesta colaborarea cu TV Azteca, companie de la care nu mai primea niciun nou rol), Gaby ar putea lucra din nou cu Televisa, după şase ani (ultima telenvovelă făcută pentru ei a fost „Soy tu dueña”).

Telenovela „El bien amado” spune povestea a două surori, care se îndrăgostesc de acelaşi bărbat, un om cu funcţie importantă în stat. Pentru distribuţia acestui serial au mai fost vehiculate şi alte nume importante precum Sergio Basañez, Yadhira Carrillo, Cynthia Klitbo şi Chantal Andere.

Cea mai recentă telenovelă realizată de Nicandro Diaz este „Hasta el fin del mundo”, difuzată şi la noi de postul Acasă. Ultima oară, pe micile ecrane din România, Gaby a apărut în serialul „Suflet de gheaţă” (2012).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton