Homepage  / Articole

Gaby Spanic îşi caută un nou partener pe Twitter

Gaby Spanic îşi caută un nou partener pe Twitter

de Redactia Tvmania

Gabriela Spanic (38 de ani) este mulţumită de succesul pe care l-a avut telenovela “Emperatriz”, aşa că a acceptat oferta de a juca într-o nouă telenovelă a companiei TV Azteca. Nici actriţa şi nici producătorii nu au făcut încă public numele noului serial în care Gaby va fi protagonistă, mai ales că nici distribuţia nu este completă.

În acest sens, Gaby a început să ceară pe Twitter păreri despre cine ar trebui să fie următorul ei partener, care să-i dea replica într-o telenovelă care se anunţă cel puţin la fel de spectaculoasă ca “Emperatriz”.

“Cine v-ar plăcea, dragii mei, să fie iubitul meu în viitoarea mea telenovelă. Aştept sugestii”, a zis ea pe reţeaua de socializare.

Prin intermediul telenovelei “Emperatriz”, Gaby a recucerit publicul european (ea fiind difuzată în ţări precum Lituania, Ungaria, Rusia, Croaţia sau România) şi vrea să facă acest lucru şi cu noul ei proiect, ea declarând, nu de mult, că i-ar plăcea să interpreteze din nou “o femeie puternică, care ştie să ia frâiele în mână, însă cu multă bunătate”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton