Homepage  / Știri

Gaby Spanic, petrecere “Toy Story” pentru fiul ei

Gaby Spanic, petrecere “Toy Story” pentru fiul ei

de Redactia Tvmania

Actriţa în vârstă de 36 de ani, care joacă în prezent în Mexic, în telenovela “Soy tu dueňa” (remake-ul de la “Stăpâna”), a dat zilele acestea, o petrecere pe cinste pentru fiul ei de doi ani, Gabriel, anunţă peopleenespanol.com.

Marele absent de la eveniment a fost chiar tatăl copilului, omul de afaceri venezuelean Neil Pérez. De asemenea, nici sora geamănă, Daniela, pe care Gabi a spus de curând că a iertat-o, nu a fost prezentă. Actriţa le-a avut însă alături de mama şi pe sora ei Paty.

Gabriela Spanic a organizat o petrecere cu tematica din “Toy Story” pentru fiul ei Gabriel, care a împlinit pe 7 iulie doi ani. Cel mic a primit multe cadouri şi un tort foarte colorat cu lumânări în forma personajelor Woody şi Jessy din desenul animat “Toy Story”.

Cu această ocazie, Gabriela şi-a exprimat din nou dezamăgirea că tatăl copilului ei (care a părăsit-o la puţin timp după ce a născut) nu vrea să-şi asume rolul de părinte: “I-am trimis e-mail-uri cu poze cu cel mic, l-am sunat să vină să-l vadă, însă nu am primit nici un răspuns. Nu-l interesează. I-am dat ocazia, nu vrea, el pierde. Eu mă ocup de fiul meu şi muncesc ca să-i asigur un viitor”, a declarat Gaby reporterilor prezenţi la eveniment.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton