Homepage  / Articole

Găinuşă a slăbit 2 kg de la accidentul lui Huidu

Găinuşă a slăbit 2 kg de la accidentul lui Huidu

de Redactia Tvmania

Perioada grea care a trecut de la accidentul de circulaţie pe care l-a avut Şerban Huidu – ce a avut drept consecinţă profesională retragerea acestuia de pe micile ecrane – a lăsat urme: Găinuşă a slăbit, măcinat de griji, a dezvăluit acesta pentru revista TVmania, ce apare pe piaţă luni, 7 noiembrie.

Găinuşă ne-a mărturisit că dificila perioadă prin care a trecut a lăsat urme… fizice. “Am slăbit vreo 2 kilograme şi la mine se vede imediat. Nu prea am dormit şi m-am tot gândit la viitorul emisiunii.

Una e când un produs media moare de la sine din motive de slabă calitate şi alta când totul se întâmplă pe neaşteptate, fără legătură directă cu produsul media”.

Din fericire pentru fanii cârcotaşilor, emisiunea nu a murit, iar pe 2 noiembrie, echipa „Cronicii cârcotaşilor” a debutat în formula nouă, cu Dezbrăcatu’ la pupitru, alături de Mihai Găinuşă. Potrivit cifrelor de audienţă publicate de paginademedia.ro, prima ediţie în noua formulă a avut o audienţă în media normală, 425.000 de telespectatori în mediul urban.

“Nu mă voi considera niciodată un înlocuitor al lui Şerban, pentru că Şerban este de neînlocuit”, a subliniat însă Dezbrăcatu’.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton