Homepage  / Vedete / Vedete străine

Gal Gadot a dezvăluit sexul viitorului său copil. Actrița este însărcinată pentru a treia oară

Gal Gadot a dezvăluit sexul viitorului său copil. Actrița este însărcinată pentru a treia oară

de Redactia Tvmania

Gal Gadot, protagonista francizei „Wonder Woman”, a anunțat la începutul lunii martie că ea și soțul ei, Jaron Varsano, vor deveni părinți pentru a treia oară.

„O luăm de la capăt”, scria actrița în mediul online când își anunța cea de-a treia sarcină. 

La aproape două luni de la fericita veste, Gal Gadot a dezvăluit și sexul bebelușului pe care îl așteaptă. Actrița a făcut declarațiile în premieră în cadrul emisiunii „Live with Kelly and Ryan”.

 „Este fetița cu numărul trei. Rămânem la ceea ce știm”, a glumit aceasta.

Sarcina și rolul de mamă a venit la pachet și cu o serie de provocări printre care  lipsa somnului și senzația constantă de oboseală. De aceea, actrița și-a propus ca viitoare sa fiica să aibă un program de somn strict.

 „Cu Alma, primul nostru copil, ne-am dat peste cap întreaga rutină de somn. Așa că, atunci când Maya s-a născut, am spus „Gata!”. Așa că Maya poate dormi toată noaptea, încă de când avea cinci luni. Dar Alma, care are nouă ani, încă se furișează în patul nostru. Cred că asta o să continuăm să facem, o să o învățăm să doarmă, o să ne asigurăm că îi place să doarmă. Cred că asta este cea mai grea parte atunci când ești părinte: lipsa somnului și faptul că te simți constant obosit. Pentru mine asta a fost cea mai grea parte.”

De asemenea, Gal Gadot a povestit și că este extrem de sensibilă în această perioadă și că aproape orice lucru o face să plângă. 

„Hormonii sunt subestimați. Pot să plâng din cauza reclamelor. Pot să plâng din cauza unui gând care îmi trece prin minte. Pot să plâng din cauza unei melodii bune. Sunt o plângăcioasă acum. Și în mod normal nu sunt așa! De aceea este atât de șocant!”, a concluzionat actrița.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton