Homepage  / Vedete străine

Gal Gadot adoră rolul de mamă. „Îmi place să nasc. Aș face asta o dată pe săptămână”

Gal Gadot adoră rolul de mamă. „Îmi place să nasc. Aș face asta o dată pe săptămână”
9

de Roxana Mirea,

Gal Gadot, în vârstă de 36 de ani, are trei fete cu omul de afaceri Yaron Varsano: Alma, Maya și Daniella. Celebra actriță din „Red Notice” adoră să fie mamă. Ea a oferit un interviu pentru revista Badass Woman, unde a împărtășit iubirei ei pentru maternitate. Gal Gadot a luat prin surprindere pe toată lumea când a afirmat că ei îi place să nască și că ar face acest lucru „o dată pe săptămână” dacă ar putea.

Gal Gadot iubește să nască

Gal Gadot a oferit un interviu pentru revista Badass Woman, unde a vorbit despre cât de mult iubește să fie mamă. Actrița din „Wonder Woman” are trei fiice: Alma, în vârstă de 10 ani, Maya în vârstă de 4 ani, și Daniella, în vârstă de doar 8 luni. Ea a surprins în momentul în care a spus că îi place să nască și că ar face acest lucru și o dată pe săptămână dacă ar putea.

Îmi place să nasc. Aș face-o o dată pe săptămână dacă aș putea. Este magic. Am luat întotdeauna epidurale, ca să fiu sinceră, așa că nu este atât de dureros. În momentul în care simți că dai viață, este incredibil”, a declarat Gal Gadot, potrivit filmnow.ro.

Chiar dacă iubește să nască, actrița spune că „sarcinile sunt grele pentru mine”. „Mă simt rău și am migrene. Nu sunt în elementul meu”, spune ea.

Gal-Gadot-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Gal Gadot, despre fiicele ei

Gal Gadot își iubește nespus de mult fiicele și este foarte protectoare cu ele pentru că își dorește să le știe mereu în siguranță.

„Sunt singurul lucru pe care mă asigur că îl păstrez cât mai privat posibil. Vreau ca ei să fie naivi, în siguranță și protejați. Eu împărtășesc multe. Cred că dacă am trecut prin experiențe care îi pot ajuta pe alții să învețe ceva este grozav. Dar în ceea ce privește familia mea, sunt foarte protectoare”, a vorbit Gal Gadot despre familia ei.

Gal Gadot a spus că cel mai rău lucru pe care l-a făcut a fost acela de a filma în timp ce era însărcinată. Mai exact, nu este chiar mulțumită de faptul că trebuie să jongleze între viața de familie și carieră.

Când ești pe platoul de filmare, ești ca un zmeu. Poți să zbori atât de sus și să încerci să prinzi aerul. Apoi te întorci acasă pentru a-ți face tura principală ca fiind mamă”, explică ea. „Nu este vorba despre mine, ci despre „OK, acum trebuie să o fac pe Maya, să o hrănesc pe Alma, să o pun pe Daniella în pat. Acesta este lucrul rău pe care îl fac: jonglarea dintre viața mea de familie și cariera mea de actorie.”

Sursa Foto: Instagram, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton