Homepage  / Vedete / Vedete străine

Gal Gadot, de o frumusețe rară la premiera „Red Notice”. Actrița a născut acum doar patru luni

Gal Gadot, de o frumusețe rară la premiera „Red Notice”. Actrița a născut acum doar patru luni
5

de Andra Stana,

Gal Gadot a participat, miercuri noapte, pe 3 noiembrie, la premiera peliculei „Red Notice”, care a avut loc în Los Angeles. Frumoasa actriță a purtat o rochie roșie din paiete și a atras toate privirile. Alături de ea, pe covorul roșu, s-au mai aflat Dwayne Johnson și Ryan Reynolds, colegii ei din film.

Dailymail.co.uk scrie că Gal Gadot, în vârstă de 36 de ani, a venit însoțită de soțul ei, Yaron Varsano. Cei doi, care sunt căsătoriți din 2008, au împreună trei copii. Alma are 10 ani, Maya a împlinit 4 ani, iar mezina, Daniella, a venit pe lume acum doar patru luni.

Cu alte cuvinte, starul din celebra franciză „Wonder Woman”, a avut o apariție spectaculoasă pe covorul roșu de la premiera „Red Notice”, la scurt timp după ce a adus pe lume cel de-al treilea copil.

Gal Gadot, în distribuția celui mai mare film făcut vreodată de Netflix

Recent, frumosa actriță și-a promovat filmul, care va fi cel mai scump făcut vreodată de Netflix, la Jimmy Kimmel Live.

Visage de la marque, l’actrice Gal Gadot pose pour la dernière campagne de Tiffany & Co pour 2020Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Red Notice” este un nou thriller de acțiune care va avea premiera la Netflix pe 12 noiembrie. Red Notice îi are în rolurile principale pe Dwayne Johnson, Gal Gadot și Ryan Reynolds.

Scris și regizat de Rawson Marshall Thurber, „Red Notice” – titlul se referă la alerta globală emisă de Interpol – este o comedie, dar și thriller de acțiune, în care un agent FBI (Dwayne Johnson) colaborează cu cel mai mare hoț de artă din lume (Ryan Reynolds) pentru a prinde cel mai căutat hoț de artă din lume (Gal Gadot).

După cum descrie Netflix, „aventura care urmează îi poartă pe cei trei protagoniști în jurul lumii, de-a lungul ringului de dans, prinși într-o închisoare izolată, în junglă și, cel mai rău dintre toate pentru ei, în mod constant în compania celuilalt.“

Într-un interviu recent cu Collider, Hiram Garcia, președintele producției la Seven Bucks Productions, a numit Red Notice „cel mai mare film pe care Netflix l-a făcut vreodată”.

„Red Notice” va sosi în anumite cinematografe pe 5 noiembrie și pe Netflix va fi disponibil de pe 12 noiembrie.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton