Homepage  / Cinema / Vedete străine

Gal Gadot va fi regina diabolică din filmul live-action „Albă ca Zăpada și cei șapte pitici”

Gal Gadot va fi regina diabolică din filmul live-action „Albă ca Zăpada și cei șapte pitici”
13

de Andreea Hentea,

Gal Gadot, care va ajunge în cinematografele americane pe 5 noiembrie cu noul său film de acțiune „Red Notice” (pe care îl vom vedea pe Netflix din 12 noiembrie), o va juca pe maștera din celebrul basm al fraților Grimm, în viitoarea sa variantă live-action, scrie deadline.com. 

Următorul proiect în care se va implica superba actriță israeliană de 36 de ani este adaptarea live-action a binecunoscutei animații „Albă ca Zăpada și cei șapte pitici” / „Snow White and the Seven Dwarfs” (1937), realizată de studiourile Disney după basmul fraților Grimm.

Gal Gadot se află în stadiul final al negocierilor pentru rolul reginei diabolice, mama vitregă a frumoasei Albă ca Zăpada, care va fi interpretată de Rachel Zegler.

Tânăra de 20 de ani a fost descoperită de Steven Spielberg, care a distribuit-o în filmul său „Poveste din cartierul de vest”.

Acesta va fi lansat în cinematografe (inclusiv în România) pe 10 decembrie 2021. Pentru rolul Mariei Vasquez, pe care îl joacă Rachel Zegler, s-au prezentat la probe 30.000 de persoane. 

Animația care a inaugurat succesele Disney

Filmul „Snow White and the Seven Dwarfs” va fi regizat de Marc Webb și produs de Marc Platt, iar filmările vor începe în 2022. Acest nou film live-action adaptează animația clasică „Albă ca Zăpada și cei șapte pitici”, produsă de Walt Disney, care a marcat pentru totdeauna evoluția studiourilor.

Acesta a fost primul lungmetraj animat realizat de studiourile Disney, a cucerit întreaga lume și a devenit una dintre animațiile cu cele mai mari încasări ale tuturor timpurilor. Vocea eroinei titulare i-a aparținut actriței Adriana Caselotti. 

Noul film live-action va extinde povestea și muzica din producția originală. Benj Pasek și Justin Paul, duo-ul recompensat cu premiile Oscar și Tony pentru producții ca „La La Land” (2016), „Omul spectacol” / „The Greatest Showman” (2017) și „Dragă Evan Hansen” (2021), vor fi autorii noilor piese din film.

Studiourile Disney s-au asigurat că au timpul necesar pentru această adaptare ambițioasă și s-au asigurat că inclusiv muzica va fi la înălțime. 

Gal Gadot, ideală pentru rolul reginei

Castingul pentru „Snow White and the Seven Dwarfs” a fost lung și minuțios, iar directorii studiourilor Disney au avut-o în vedere de la început pe Gal Gadot pentru acest puternic rol negativ.

La rândul ei, actrița a fost incitată de oportunitatea de a li se alătura unor vedete precum Angelina Jolie și Cate Blanchett, care au jucat anterior personaje emblematice din universul basmelor Disney.

Lansarea filmului va avea loc în 2022, dar încă nu s-a stabilit o dată precisă. 

Actrița trece printr-o perioadă fastă a carierei. Înainte să reia rolul Dianei Prince din „Wonder Woman 3”, ea va juca rolul principal din „Cleopatra”, regizat de Patty Jenkins și produs de studiourile Paramount, pe genericul căruia se va regăsi și ca producător executiv.

În 2022 o vom vedea, se pare, și în „Death on the Nile”, regizat de Kenneth Branagh, care are lansarea programată pentru luna februarie. În prezent, Gal Gadot filmează pentru producția Netflix „Heart of Stone”, un thriller de spionaj regizat de Tom Harper.

„Red Notice” (2021)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton