Homepage  / Cinema / Vedete străine

Gal Gadot va juca într-un remake al unui film de Hitchcock

Gal Gadot va juca într-un remake al unui film de Hitchcock

de Andreea Hentea,

Gal Gadot (36 de ani) nu stă pe loc! Superba actriță pe care o vom vedea din 11 februarie la cinema, în așteptata nouă ecranizare a celebrului roman „Moarte pe Nil”, va juca într-un remake al faimosului film „Să prinzi un hoț” / „To Catch A Thief” (1955), scrie screenrant.com. 

După filmele din franciza „Femeia fantastică”, Gal Gadot are în proiect thrillerul de spionaj „Heart of Stone”, regizat de Tom Harper, ale cărui drepturi au fost achiziționate de Netflix și la care va fi coproducătoare, printre alții, alături de soțul ei, Jaron Varsano, împreună cu care deține compania de producție Pilot Wave.

Realizarea filmului este însă condiționată de agenda încărcată a lui Gal Gadot, care are și alte câteva proiecte ambițioase. Ea va juca rolul principal din noul film despre faimoasa regină „Cleopatra” și va interpreta inclusiv o luptătoare poloneză din Rezistență în filmul biografic „Irena Sendler” (pe care îl va produce, de asemenea, împreună cu soțul ei). 

Actrița va fi, de asemenea, mama vitregă din filmul live-action „Albă ca Zăpada și cei șapte pitici”, inspirat de celebra animație Disney din 1937, iar la începutul anului 2023 își va relua rolul din succesul Netflix „Red Notice”, care va avea două continuări.

În plus, ea ar urma să joace și rolul sclipitoarei Hedy Lamarr într-o viitoare miniserie biografică dedicată actriței hollywoodiene. 

În pofida unor proiecte atât de numeroase și diferite, Gal Gadot și-a trecut în agendă și rolul din viitorul remake al unui film clasic semnat de Alfred Hitchcock, „Să prinzi un hoț”, care îi avea în rolurile principale pe Grace Kelly și Cary Grant. 

„Să prinzi un hoț” revine la Paramount

Intriga filmului din 1955 era concentrată în jurul unui fost hoț care trebuia să găsească o modalitate de a-și dovedi nevinovăția, fiind suspectat că a revenit la vechile obiceiuri criminale.

Conform Variety, noul film va fi produs de studiourile Paramount (la fel ca filmul din 1955) și va avea un scenariu semnat de Eileen Jones („Lethal Weapon”, „Prodigal Son”).

Filmul va fi produs de Neal Moritz (aflat și în spatele francizei „Furios și iute”, care i-a prilejuit lui Gal Gadot unul dintre primele roluri de succes), alături de Gal Gadot și de soțul ei, Jaron Varsano, prin aceeași companie pe care o dețin împreună, Pilot Wave. 

În momentul de față nu se știe cât de fidel va fi noul film originalului semnat de Hitchcock și nici în ce coordonate se va încadra personajul jucat de Gal Gadot.

Filmul se află, deocamdată, în faza de pre-producție și, cel mai probabil, va fi realizabil după încheierea filmărilor la „Cleopatra” și la remake-ul după animația Disney. 

Până la viitoarele sale roluri, o putem vedea pe foarte îndrăgita Gal Gadot din 11 februarie, în cinematografe, în rolul frumoasei moștenitoare Linnet Ridgeway Doyle din „Moarte pe Nil” / „Death on the Nile” (2022).

Noua ecranizare după cunoscutul roman al Agathei Christie este regizată de Kenneth Branagh și îi mai are în distribuție pe Kenneth Branagh, Annette Bening, Russell Brand, Armie Hammer, Adam Garcia, Sophie Okonedo, Rose Leslie, Emma Mackey și Letitia Wright.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton