Homepage  / Vedete / Vedete străine

De la Femeia Fantastică, Gal Gadot va trece la altă eroină. În ce serial va juca

De la Femeia Fantastică, Gal Gadot va trece la altă eroină. În ce serial va juca

de Redactia Tvmania

De la Femeia Fantastică, Gal Gadot (35 de ani) va trece la altă eroină frumoasă, strălucitoare și inteligentă. Ea o va juca pe superba Hedy Lamarr, una dintre divele Hollywoodului anilor '30-'50, informează townandcountrymag.com. 

Gal Gadot va fi nu doar protagonista noului proiect, o mini-serie aflată în pre-producție, ci va figura pe generic și în calitate de producător executiv. 

Una dintre vedetele legendare ale MGM în anii ’30, ’40 și ’50, Hedy Lamarr a apărut în numeroase filme, de la „Samson și Dalila” (filmul cu cele mai mari încasări ale anului 1949) la „Boom Town”, cu Clark Gable și Spencer Tracy. Născută la Viena pe 9 noiembrie 1914, Hedy Lamarr a fost una dintre marile frumuseți ale Hollywoodului și ale lumii, iar trăsăturile sale perfecte, tenul de un alb strălucitor și pletele ei negre au servit drept model pentru nemuritoarea eroină animată a lui Walt Disney, Albă ca Zăpada. 

Actrița a rămas însă în istorie nu doar pentru frumusețea ei răpitoare, ci și pentru inteligența ei remarcabilă și pentru talentul de inventatoare. Ea a avut ideea unei tehnologii folosite astăzi în comunicarea prin satelit și în funcționarea dispozitivelor Wi-Fi, GPS și Bluetooth.  

Miniseria despre Hedy Lamarr, care încă nu are un titlu definitiv, o va avea ca scenaristă pe Sarah Treem (creatoarea serialului „Aventura”, difuzat de Netflix), care va fi și co-producător executiv, alături de Warren Littlefield („Fargo”, „Povestea slujitoarei”), Katie Robbins („The Last Tycoon”), de Gal Gadot și de soțul ei, Jaron Varsano. 

Proiectul a fost gândit inițial pentru a fi distribuit de canalul Showtime, a cărui președintă, Jana Winograde, a declarat: 

„Viața lui Hedy Lamarr a fost realmente fascinantă. Femeile de azi și întreaga societate îi datorează multe schimbări, fiindcă ea s-a aflat în prima linie a acestora. Iar Gal Gadot este actrița ideală pentru a interpreta o personalitate atât de complexă. Având în vedere și contribuția unor talente precum Sarah Treem și Warren Littlefield, producția va fi una cu adevărat specială”. 

Deadline tocmai a anunțat, însă, că întregul proiect a fost preluat de la Showtime de platforma Apple. Conform publicației, mini-seria de opt episoade va urmări „incredibila poveste a uneia dintre stelele Hollywoodului. Producția care o are pe Gal Gadot în rolul principal va ilustra trei decenii din viața vedetei, de la îndrăzneața fugă din Viena, pentru a scăpa de un soț tiranic, până la ascensiunea formidabilă la Hollywood și la dizgrația în care a căzut în timpul Războiului Rece”.

Aceasta nu este însă singura producție care o are în centru pe Hedy Lamarr. Documentarul „Bombshell: The Hedy Lamarr Story”, lansat în 2017 și regizat de Alexandra Dean, a explorat, la rândul său, zbuciumatul destin al vedetei hollywoodiene. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton