Homepage  / Cinema

Galaxia va fi salvată din nou! Desigur, în „Gardienii Galaxiei Vol. 2”

Galaxia va fi salvată din nou! Desigur, în „Gardienii Galaxiei Vol. 2”

de Redactia Tvmania

Nimeni nu se aștepta ca „Gardienii galaxiei” / „Guardians of the Galaxy” din 2014 să aibă așa un mare succes, iar pentru ca partea a doua să fie la fel de sus ca prima, a trebuit să treacă trei ani.

Din 5 mai, vom avea pe marile ecrane „Gardienii galaxiei Vol. 2” / „Guardians of the Galaxy Vol. 2”. Dacă în primul film am asistat la închegarea unei familii din mai multe personaje mai toate ușor disfuncționale și cu mari probeleme de comunicare, acum ni se promite o nouă dinamică, se pune accentul pe relaţiile personajelor în interiorul acestei familii.

Regizorul James Gunn explică: „Acest film este despre cum personajele sunt o familie, iar să fii o familie este mai dificil decât să devii una. Este o poveste mult mai complicată. În primul film vorbim despre un grup de inadaptaţi care se unesc. Dar unde se îndreaptă cu acest lucru?”.

Filmul „Gardienii galaxiei Vol. 2” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 5 mai 2017, fiind disponibil în format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D şi Dolby Atmos.

„Gardienii galaxiei Vol. 2” este scris şi regizat de James Gunn („Gardienii galaxiei”, „Dawn of the Dead”) şi produs de Kevin Feige. 

În rolurile principale apar:

  • Chris Pratt („Jurassic World”) în rolul lui Peter Quill,
  • Zoe Saldana („Star Trek Beyond”) în rolul Gamorei, 
  • Dave Bautista este Drax,
  • Vin Diesel îi dă glas micuţului Groot,
  • Bradley Cooper este vocea lui Rocket,
  • Michael Rooker („The Walking Dead”) este Yandu,
  • Karen Gillian („The Big Short”) este Nebula.

Trailere:

&

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton