Homepage  / Știri

Galele live „Românii au talent” încep diseară | Care sunt noutățile

Galele live „Românii au talent” încep diseară | Care sunt noutățile

de Redactia Tvmania

Galele live de la „Românii au talent” încep în această seară, pe 8 mai, a transmis postul tv. Pentru prima dată, show-ul va fi filmat în Ştefăneşti, într-unul dintre studiourile Kentauros Media, în locul studiourilor Buftea.

Romanii au talent

Pentru această fază a concursului, cei patru juraţi „Românii au talent” au ales 60 de concurenți.

Sezonul acesta vor fi 5 semifinale „Românii au talent”, care vor prezenta câte 12 concurenți. În finala show-ului vor ajunge 3 concurenți din fiecare semifinală: doi aleși de public și unul ales de către jurați, dintre concurenții clasați pe locurile 3 şi 4 în preferinţele celor care votează.

„Suntem pregătiţi ca, începând cu 8 mai, să le oferim telespectatorilor continuarea live a celui mai urmărit show de divertisment realizat vreodată în România. Fiind deja la cel de-al cincilea sezon, putem spune că avem în spate o istorie de popor talentat. În semifinalele competiţiei pregătim foarte multe surprize, dar şi o promisiune: vom aduce emoţia la cote uluitoare!”, a declarat Dan Alexandrescu, producătorul executiv Românii au talent.

Pentru prima dată, decorul „Românii au talent” se aliniază celor folosite în versiunile din Marea Britanie sau Statele Unite ale Americii. Întregul decor va fi format din foarte multe lumini inteligente. Echipa de producție va folosi 14 camere full HD, multă tehnologie şi suprafeţe de ecrane led, ecranul principal de 10×5 metri fiind cel mai performant din ţară la momentul actual, mai anunță postul.

“Din punct de vedere regie, promit că anul acesta vom avea show-uri complexe, cu numere spectaculoase atât ca regie şi scenariu, cât şi ca scenografie, grafică şi jocuri de lumini, care se îmbină perfect cu poveştile concurenţilor. Aceştia au venit cu idei inedite şi surprinzătoare pentru semifinale, care reprezintă o adevărată provocare pentru echipă în ceea ce priveşte punerea în scenă. Echipa de producţie şi cea de creaţie nu încearcă să cosmetizeze ideile concurenţilor. Tot ce facem este să le oferim suport creativ şi logistic, pentru ca fiecare să-şi pună în scenă planul şi să se poată prezenta cu şanse egale în faţa publicului. Mă bucur foarte tare că cei selectaţi de juriu ne-au surprins cu numere spectaculoase, care presupun scenografie, grafică, recuzită, costume, având fiecare câte un pachet complet. Acest lucru demonstrează şi interesul foarte mare de a câştiga și ne confirmă, încă o dată, că juraţii au ales foarte bine. Noi vom oferi un spectacol desăvârşit, iar conţinutul va fi oferit de românii talentaţi!”, a spus Adrian Batista, regizorul „Românii au talent”.

Fiecare semifinală va avea cel puţin o surpriză, de la momentele prezentate de către concurenţi, la invitaţii speciali care vor încinge atmosfera pe scenă. Una dintre surprizele acestui sezon va fi Tiberiu Albu – câştigătorul sezonului 4 „Vocea României”.

Revista TVmania nr. 18 (865) din 4 mai 2015

TVM 18 - 2015

Te-ar putea interesa și:

Andra poftește la fructe dulci | Ce nume au ales Andra și Cătălin pentru cea mică

Andra şi Cătălin Măruţă au recunoscut: se pregătesc să devină din nou părinţi

Mihaela Rădulescu, convinsă de fiul ei să vină la ”Românii au talent”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton