Homepage  / Vedete / Vedete străine

GALERIE FOTO. Actrița Carmen Villalobos și soțul ei petrec luna de miere prin Europa

GALERIE FOTO. Actrița Carmen Villalobos și soțul ei petrec luna de miere prin Europa
13

de Redactia Tvmania

După o nuntă de vis care a durat două zile și două nopți, actrița de telenovele Carmen Villalobos și soțul ei, Sebastian Caicedo au părăsit Columbia pentru a se bucura de o lună de miere pe cinste. 

Cei doi au ales să se răsfețe făcând turul Europei, iar prima oprire a fost în Madrid, Spania. Deși nu au plecat imediat după nuntă, datorită unor angajamente profesionale pe care cei doi le aveau acum sunt mai pregătiți ca niciodată să se relaxeze și să se bucure de noi locuri. 

Proaspăt căsătoriți, Carmen și Sebastian au preferat să oprească în Madrid și să se reîntâlnească cu câțiva prieteni alături de care s-au bucurat de gastronomia locală și de arhitectura orașului. Printre locațiile pe care cei doi le-au vizitat se află Muzeul Prado, piața Cibeles, Palacio Real, parcul Retiro și zona centrală Gran Via, locație în apropierea căreia s-au și cazat. 

„Abia începem și îmi place foarte mult! Ce oraș superb”, a scris actrița în una din postările sale de pe Instagram. 

 

 74905872_2148795945414665_5360212875378178710_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Potrivit celor de la People en Espanol acesta este abia începutul lunii de miere. Se pare că cei doi vor să străbată mai multe țări ale continentului nostru. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton