Homepage  / Știri

Galerie FOTO: Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit

Galerie FOTO: Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit

de Redactia Tvmania

Adela Popescu (28 de ani) şi Radu Vâlcan (38 de ani) au făcut nunta, în secret, sâmbăta trecută, după cinci ani de relaţie.

11891182_969883703054087_462712878178732418_n

„Suntem nedormiţi de trei zile, dar fericiţi pentru o viaţă! Sâmbătă, 22 august, ne-am căsătorit într-un loc minunat, înconjuraţi de zâmbetele celor ce s-au bucurat pentru fericirea noastră până la lacrimi. Am petrecut de joi până duminică, ca în poveşti, pe domeniul Hadar Chalet (n.r. – de la Gura Siriului, Braşov), împreună cu cei 60 de invitaţi, prietenii şi familia, unde s-a încins cea mai tare petrecere la care am fost până acum”, a scris Adela pe blogul ei, înainte de a pleca în luna de miere.

„Închid ochii şi îmi amintesc de hambarul visurilor noastre ce se înălţa semeţ din grădinile domeniului Hadar Chalet, unic în România, înconjurat de păduri de brazi, flori multicolore, la 1.000 metri altitudine, doar noi şi o viaţă înainte în doi, alaiul până la biserică, acolo unde toţi cei prezenţi ne-au însoţit pe jos, cu voie bună, sârba din cotitură. Căci ce nuntă este aceea fără o sârbă, vorba tatălui meu. Mi-l amintesc pe Radu fericit şi emoţionat strângându-mi mâna în biserică”, a mai povestit Adela.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton