Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

GALERIE FOTO. Adelina Pestrițu a strălucit pe covorul roșu de la Los Angeles, la E! People’s Choice Awards

GALERIE FOTO. Adelina Pestrițu a strălucit pe covorul roșu de la Los Angeles, la  E! People’s Choice Awards
7

de Redactia Tvmania

Adelina Pestritu a stralucit pe covorul rosu de la Los Angeles, in cadrul galei E! People’s Choice Awards, unde i s-a inmanat inca o data premiul “Best Romanian Pop Culture Influencer 2019”.

 

“Gala E! People’s Choice Awards a fost cea mai tare experienta pe care am trait-o vreodata. Ziua de ieri mi-a generat emotii pe care nu credeam ca le pot simti vreodata si nu stiam ca le-am in interiorul meu. Vibe-ul de pe Covorul Rosu m-a facut sa ma nasc a doua oara. Nu mi-am imaginat niciodata ca pot avea parte de asemenea aprecieri la nivel international”, declara Adelina Pestritu. 

 

Adelina a purtat o creatie MMarquise, creata special pentru ea, la care au lucrat 15 oameni timp de 6 zile si la care a accesorizat perfect bijuteriile cu diamante EdaLuxuxyWathches si a acaparat toate privirile: https://www.youtube.com/watch?v=V5xUNuM9WJs&feature=youtu.be

 

Pe acelasi covor rosu al celebrelor premii internationale din America au defilat Kim Kardashian, Pink, Jennifer Anniston, Adam Sandler, Gwen Stefani, Jeremy Scott, Zendaya, Jimmy Falllon, Kelly Rowland: “Mi-am vazut preferatii pe care ii adoram cand ii intalneam pe marile ecrane intr-un film, late night show-uri sau reality show-uri. Nu m-as fi gand vreodata ca pot sta la diferenta de cateva scaune de ei”, adauga Adelina.

Adelina Pestritu si Kim KardashianIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

 

Vedeta a primit si in blitzurile camerelor din Los Angeles premiul Best Romanian Pop Culture Influencer 2019, a acordat interviuri presei prezente la eveniment si a dedicat premiul comunitatii sale: “Le multumesc tuturor celor care m-au votat zi de zi si au facut acest lucru posibil. Le sunt profund recunoscatoare. Premiul este al lor. Am cea mai tare comunitatea din mediul online”, a mai spus Adelina Pestritu pe covorul rosu. 

 

Despre visul american pe care il traieste la cote maxime, despre intreaga experienta din Los Angeles, despre seara de gala si despre cele mai mari emotii va povesti in aceasta seara intr-un nou articol pe EdaMagazine.

Adelina Pestritu, antreprenor in online, fondator www.edamagazine.ro si www.byeda.ro, cu o comunitate totala de peste 3 milioane de oameni pe social media a inceput sa-si construiasca universul online acum aproape 10 ani, iar in ultimii 3 ani, acesta a devenit un job full-time pentru ea. 

 

“De dimineata pana seara, in fiecare secunda a vietii mele, sunt pregatita sa intru in dialog cu prietenii mei de la FB si Instagram. Am proiecte mari in derulare, am multe contracte, propuneri interesante si intalnesc atat de multi oameni interesanti in aceasta lume, chiar daca sunt si foarte multe lectii de viata si oprelisti in tot acest drum. In acest moment de fericire suprema pentru mine, mi se pare ca tot cee ace am facut in ultimii ani a capatat cel mai frumos sens cu putinta”.  

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton