Homepage  / Vedete / Vedete străine

GALERIE FOTO. Amine Gülșe şi Mesut Özil, protagoniştii nunţii anului în Turcia

GALERIE FOTO. Amine Gülșe şi Mesut Özil, protagoniştii nunţii anului în Turcia
5

de Redactia Tvmania

Pe 7 iunie, a avut loc o nuntă cu ştaif la Istanbul, considerată de mulţi ziarişti nunta anului. Amine Gülșe (26 de ani, Miss Turcia 2014) şi fotbalistul german de origine turcă, care joacă la Arsenal Londra, Mesut Özil (30 de ani) şi-au unit destinele în cadrul unei ceremonii care a avut loc pe malul Bosforului, la un hotel de lux.

Conform posta.com.tr., la petrecere au fost prezenţi în jur de 300 de invitaţi, membri ai familiei şi celebrităţi – printre care actorul Engin Altan Düzyatan şi preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, însoţit de soţia sa. Erdogan a fost cavalerul de onoare al lui Mesut, prietenia dintre cei doi aducându-i fotbalistului multe criticii în ultimii ani, mai ales când a jucat în Germania.

La eveniment, Amine Gülşe a schimbat 3 rochii de mireasă şi a ales o melodie a lui Tarkan pentru dansul mirilor. Proaspăt însurăţeii nu au acceptat cadouri de la cei prezenţi, invitându-i să facă donaţii pentru o fundaţie care ajută copiii nevoiaşi, care a fost înfiinţată de Mesut.

61309635_611513122668276_291457008976255174_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Amine s-a născut şi a trăit toată viaţa în Suedia, iar în 2013 s-a întors în Turcia, ţară de unde au plecat părinţii ei. În “Prizoniera dragostei” („Asla Vazgeçmem”, 2015), serial a fost difuzat şi la noi de Happy Channel, şi în care i-a dat replica lui Tolgahan Sayışman, ea a interpretat primul ei personaj din carieră, Nur. Amine şi Mesut sunt împreună de doi ani şi chiar dacă au făcut logodna oficială la jumătatea lunii ianuarie a acestui an, Amine a primit inelul de la iubitul ei în aprilie 2017. Înainte de nunta cu Mesut, Amine a avut o petrecere a burlăciţelor pe un iaht pe Bosfor, la care au participat cele mai bune prietene ale ei.

 

Vedeţi aici cum a fost la nunta celor doi:

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

Amine & Mesut ♥️♥️♥️♥️♥️ #aminemesut #aminemesutwedding #mesutozil #aminegulse

A post shared by S&S Visual Maker (@ssvisualmaker) on


 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton